|
Nu esti logat.
Certuri in prag de sarbatoare-2#20 2011-12-27 22:11:42
Re: Certuri in prag de sarbatoareexact! ma bucur ca ai inteles. stai linistita, ti-am zis, 12 ani nu e prea putin, deci inteleg de obicei sunt daddy issues, cele care creeaza interesul pt varsta mai mare . Offline #21 2011-12-27 22:14:46
Re: Certuri in prag de sarbatoare
la 15 ani nu m-ar fi lasat mama sa fac revelionul cu vreun baiat nici daca stateam in cap ... Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #22 2011-12-27 22:23:12
Re: Certuri in prag de sarbatoare
ohohooo mostenitorul tronului sa fie si nu ar fi avut incredere sa ma duc nicaieri pe mine nici la 19-20 de ani nu ma lasa, ce sa zic la 15 Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #23 2011-12-28 13:59:54
Re: Certuri in prag de sarbatoareAi mei si la 25 ma mai streseaza uneori. Chiar ii invidiez pe cei din provincie la aspectul asta, ca stau singuri in Buc sau in alte orase si nu trebuie sa mai dea detalii parintilor. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #24 2011-12-28 21:12:01
Re: Certuri in prag de sarbatoarete complici cam mult pentru cei 15 anisori ai tai, o sa ai destuuul timp sa-ti bati capu` cu relatii& baieti.. :) de ce numai am eu 15 ani? :)) Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2011-12-28 21:14:44) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|