|
Nu esti logat.
What's wrong??#1 2011-08-01 21:08:28
What's wrong??well,sunt cu prietenul meu de 2 luni,si pe la petreceri ne mai harjonim gen hand-job,ne excitam,dar nu facem sex deoarece nu ma pot bucura cum trebuie de actul propriu-zis din cauza ca stau cu frica sa nu intre cineva. Ma rog,nu asta conteaza,conteaza ca totul decurge normal:eu excitata,el excitat. Offline #2 2011-08-01 21:19:58
Re: What's wrong??Daca e sa imi permit sa analizez asa din exterior pe plan psihologic, si sa-mi dau cu parerea strict dinc e ai spus tu: Offline #3 2011-08-01 21:24:05
Re: What's wrong??eu stiu ca el isi doreste foarte mult sex oral,dar nu ca mi-e scarba sau ceva,simt doar ca nu il pot practica acum,din teama de nu a auzi dupa ce ne despartim "uite frate,aia mi-a facut m**e" cum mai discuta baietii.El nu e genul,dar chiar si asa tot am o retinere.. Offline #4 2011-08-01 21:59:12
Re: What's wrong??vorbiti mai oameni buni, fiti deschisi , serios, asta e singura solutie pentru 99% din problemele care apar in cuplu, chiar sid e natura sexuala. Offline #5 2011-08-01 22:02:46Re: What's wrong??PrincetonGirl probabil ca iubitului tau ii plac partidele spontane si riscum de a fi prinsi, nu cele "regizate", ca sa zic asa. Ai putea sa incerci sa vb cu el, sa va impartasiti fanteziile, sa afli ce il excita si apoi sa pui in aplicare. Mult succes si tine minte, comunicarea e totul Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline Publicitateloading...
#6 2011-08-01 22:06:30
Re: What's wrong??Princeton, 2 luni de relatie e foarte putin ca sa cunosti pe cineva. E normal ca la inceput sa fie mai inhibat. Eu cu prietenul meu am facut sex dupa vreo 2 luni jumate de relatie. La inceput era foarte aiurea, "frecam" la el o juma' de ora sa aiba erectie, si nu pt ca nu-i placea, ci era inhibat...psihic. Acum, nici nu ma dezbrac bine si el e deja excitat. Timpul si comunicarea le rezolva pe toate. Vorbeste cu el. Succes! Offline #7 2011-08-01 22:17:22
Re: What's wrong??intr-adevar,privind problema cum ati pus-o voi,aveti dreptate.Eu sunt incepatoare,el nu..oricum eu de felul meu nu sunt pudica,dar prezenta lui ma face sa ma simt cea mai nepriceputa si cea mai urata fata si stiu ca nu e bine deloc dar nu imi pot schimba mentalitatea. Offline #8 2011-08-02 10:19:43
Re: What's wrong??ai putea sa il iei prin surprindere cu ceva...merita sa incerci Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #9 2011-12-28 11:29:49
Re: What's wrong??Cu iubitul, mereu partide pasionale... Am inceput seara de ieri cu un oral, totul a decurs ca de obicei... Insa mai incolo, in toate incercarile noastre 3 la numar n-a mai reusit sa-si mentina erectie, efectiv ii murea Am incercat sa fac haz de necaz dar mnah, ma ingrijoreaza! Nu am mai patit niciodata asa ceva. L-am intrebat daca ma mai vede atractiva sau nu stiu care-ar putea fi cauza. "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline #10 2011-12-28 12:08:09
Re: What's wrong??zici ca este prima data cand i s-a intamplat asta? daca nu ati mai avut probleme de genul pana acum poate doar a fost un moment prost, se mai intampla si la ei. eu una nu mi-as pune mari probleme decat daca s-ar mai repeta. el ce ti-a raspuns cand l-ai intrebat din ce cauza? Offline #11 2011-12-28 12:11:29
Re: What's wrong??Da, e prima data cand i s-a intamplat. Mi-a zis ca nu stie de ce, si eu l-am intrebat la ce s-a gandit si a zis ca la nimic. Dupa am dat vina pe televizor, a doua oara am mers in alta camera vulcanici sa nu mai vedem nici tv-ul si pauza. Era asa dezamagit saracul. Dimineata aceeasi poveste, totul ok si cand sa... gata. Deseara cand vine nu stiu ce sa fac, cum sa ma comport Ultima oara a fost editat de Chamomile (2011-12-28 12:12:15) "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline #12 2011-12-28 12:20:12
Re: What's wrong??eu zic sa te comporti normal, poti sa ii zici sa nu isi faca griji in legatura cu ce s-a intamplat cu o seara inainte ca sa nu fie stresat....si vezi cum decurg lucrurile Offline #13 2011-12-28 12:33:16
Re: What's wrong??Sper sa fie totul ok. Si relatia e cam subreda... sexul era bun de tot in ea, dar vad ca... "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline #14 2011-12-28 18:13:44
Re: What's wrong??pai poate tocmai de aceea...ca relatie e cam subreda. nu stiu...eu cand nu ma inteleg prea bine cu iubitul meu (probleme de orice natura) nu pot sa fac sex, pur si simplu nu-mi arde... Offline #15 2011-12-28 22:07:35
Re: What's wrong??^ subscriu, si noua ni se intampla (adica ei).. intr-o relatie OK si serioasa, altfel e pofta de sex decat intr-una care nu aduce siguranta Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #16 2011-12-28 22:10:50
Re: What's wrong??sub VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|