|
Nu esti logat.
Intrbare#1 2011-12-27 16:12:27
intrbareAm o pb: Offline #2 2011-12-27 18:19:18
Re: intrbareAi un ciclu regulat? Incearca sa iti calculezi perioada fertila. Oricum, daca esti insarcinata, nu prea mai ai ce sa faci acum (ma refer aici la contraceptia de urgenta). Testul de sarcina este concludent la 3 saptamani de la contactul cu risc, asa ca daca tu ai avut contactul pe 7 decembrie, maine spre exemplu ai putea sa faci un test, din nou. " Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore." Offline #3 2011-12-27 23:26:58
Re: intrbarela ecografie te duci degeaba. mai ales ca presupun ca e abdominala. nu se vede o sarcina asa de mica nici macar la endo-vaginala cu atat mai putin la cea abdominala. mai fa un test maine sau mai bine poimaine daca contactul a fost seara, sa fie exact 21 de zile. desi dupa testele astea cred ca nu esti. si continua cu 'metoda' asta daca vrei sa faci avort cat de curand Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-27 23:27:24) Offline #4 2011-12-29 15:04:47
Re: intrbarehehe,mi-a venit azi dimineata! e totul ok.ms pt sfaturi Offline #5 2011-12-29 20:27:26
Re: intrbaredaca nu mai vrei sa traiesti ce ai trait zilele astea, informeaza-te acum corect si complet despre toate metodele de contraceptie si alege una sau du-te la un cabinet de planning pentru a discuta acest aspect. nu exclude o metoda, sa zicem de exemplu la metoda hormonala, contraceptivele orale, pe motiv ca ai auzit tu de la prietene ca ingrasa sau mai stiu eu ce. astfel de mituri nu sunt reale. Offline Publicitateloading...
#6 2011-12-30 09:13:50
Re: intrbareDa,mie de asta mi-e cel mai frica,sa nu ma ingrase...:)Oricum sper sa nu se mai intample pe viitor,o sa am mare grija! Offline #7 2011-12-30 15:24:42
Re: intrbarevezi ca stiu cum gandesti? pentru ca nu iesi din marea de fete sau femei neinformate si cu temeri superficiale si nejustificate. (nu este o etichetare). nu ai cum sa ai grija mai cu 'metoda' voastra. poate controla ejacularea daca e in stare, dar nu si lichidul de dinainte care poate sa contina spermatozoizi. sper ca nu devin stresanta, dar pentru tine conteaza mai mult sa nu te ingrasi, bineinteles ca te-ar deranja exclusiv estetic vorbind, decat sa faci un avort? sa faci un avort care este foarte probabil in situatia voastra o sa ti afecteze corpul cu adevarat, nu ca un kg in plus... care te face sa nu te mai simti la fel de 'sexy'. sa omori un fetus, care respira, si este parte din tine, insemna mult mai mult decat un kg in plus. si anticonceptionalele, daca le iei cum trebuie, adica daca in urma consultatiei de medicul de planning, eventual unul serios, si ti se potrivesc nu ingrasa! daca nu-ti plac contraceptivele orale (asta dupa ce te informezi si nu mai crezi in mituri) exista alte metode eficiente care nici macar nu au cum sa ingrase! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|