homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oare sa....oare sa nu....

#1 2011-12-23 00:42:11

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

Oare sa....oare sa nu....

Povestioara simpla.....eu+ tip care fiind super ok din mai toate punctele de vedere = intelegere "aproape perfecta".Simplu impediment este distanta....fapt care face sa ne intalnim rar,cam aproape 1data/luna,dat fiind si programele incarcate in ambele parti.Nedumerirea mes este urmatoarea....ne vom intalni sapt. viitoare in cursul sapt insa nu am vb daca vom petrece Revelionul impreuna,si nu vreau sa fiu eu cea care aduce discutia despre subiect,vreau ca el sa aiba initiativa,deci voi lasa sa vad cum decurg lucrurile. Sa presupunem ca el nu spune nimik(evident ca nu m-as rabda si nu s-ar termina intalnirea pana nu i-as spune ceva) sau nu aduce in discutie subiectul....oare as avea dreptul sa-l "trag de manecuta" si sa-i spun "vreo doua" ? Tinand cont de faptul ca ne cunoastem "oficial" de vreo 2 luni,timp in care ne-am intalnit de vreo 4ori...oficial nu o pot numi relatie,de aici si nedumerirea mea in ceea ce priveste subiectul asta.Am mai vb cu niste prietene si evident ca reactia lor a fost negativa (de genul: "daca nu te invita inseamna ca va face rev cu altcineva,etc). Nu stiu cum sa pun problema in asa fel incat sa nu para ca fac drama ci doar sa-i deschid ochii ca daca vrea ca relatia asta la distanta sa mearga trebuie sa facem multe sacrificii. Voi ce parere aveti?

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#2 2011-12-23 00:54:28

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Re: Oare sa....oare sa nu....

Poate si el isi pune aceleasi intrebari ca si tine,relatia fiind relativ "nou"  chicot
Eu in locul tau l-as intreba daca te include si pe tine in planurile lui de Revelion. Eu as face asa,dar poate tu ai alte asteptari.
Eu zic sa nu te impacientezi daca nu te invita nicaieri,se poate sa fie ca si tine,repet,sa nu stie cum sa actioneze/reactioneze.

#3 2011-12-23 01:05:52

timo
Hero member
Inregistrat: 2011-02-13

De acord cu ce-a spus biannca. Poate-i mai timid..fii tu cu initiativa:)

#4 2011-12-23 01:11:43

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Mai matur ar fi sa il intrebi, asta in cazul in care el nu zice nimic. Insa daca refuza sau spune ca are alte planuri nu cred ca are rost sa ii faci scandal. Practic nu prea ai niciun drept. Asteptam vesti!! Bafta!! tummenupp

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#5 2011-12-23 01:46:45

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

bia a zis bine sa-l intrebi exact cum s-a exprimat. pt ca iti vei da seama din raspunsul lui daca asa era sau daca incearca acum sa se scoata si te minte, sau daca nu se gandise dar se gandeste acum etc. doar sa fii atenta la reactie. iubesc cum intreband ceva, chiar daca ai 1000 de variante de raspuns, chiar daca el te minte, iti poti da seama din cum raspunde lol de-aia pun 1000 de intrebari tot timpul lol

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-23 01:47:33)

Publicitate

loading...

#6 2011-12-23 01:55:12

timo
Hero member

iar el o sa spuna: aoleooo disperat ce femeie cicalitoare mi-am ales  rotfl

Ultima oara a fost editat de timo (2011-12-23 01:55:27)

#7 2011-12-23 11:01:17

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

mai..eu l-as intreba ce planuri are de revelion,poate asa vad daca sunt si eu inclusa.

dat fiind insa ca sunteti de putin timp impreuna,nu poti sa impui sa il petreaca cu tine,sincer..
E aiurea perioada intr-adevar..insa nu ar trebui sa faci o drama din asta,chiar daca ti-ai dori sa fii cu el de revelion.
Iar despre relatie,totul se va lamuri pe parcurs..daca merge sau nu.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#8 2011-12-23 13:11:57

eph
Hero member

timo a scris:

gluma, gluma, dar nu mi se pare buna deloc. eu nu sunt cicalitoare. si sa intrebi ca un om normal cand vrei sa stii ceva, sau sa ceri cand vrei ceva, este perfect ok, decat sa astepti ca tampita sa ghiceasca ala ce ai tu in cap... asta preferi timo?  va ma referam la faptul ca eu intreb, nu astept suparata sa ghiceasca lumea ce vreau...

on-topic, chiar nu inteleg care-i problema in toata povestea. trebuie neaparat sa propuna el. de ce? sau sa faca el planurile si tu sa fii doar invitata speciala? abia va cunoasteti, eu nu cred ca vei fii asa speciala chiar daca te invita... vrei sa fii cu el de revelion, intreaba-l ce planuri are si propune-i tu unul. trebuie sa arate el ca-i pasa si nu 'are pe altcineva'. dar tu? esti mai cu mot?  chicot la fel de bine o poti face si tu, sunteti egali. ca sa te citez 'ca relatia asta sa meraga trebuie sa facem multe sacrificii' si tu ce sacrifici? nici macar orgoliul. sau ce te tine exact sa nu-l inviti tu?

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-23 13:18:15)

#9 2011-12-23 14:17:22

timo
Hero member

neutral gata, incetez cu glumele pe forumul asta ca nu mai are rost.

mie personal nu-mi place o femeie care sa-mi puna " 1000 de intrebari tot timpul". imi trebuie o femeie cu care sa pot purta o conversatie, nu sa tina un interogatoriu. Vreau sa-mi spuna ce gandeste si sa-i spun ce gandesc. Nu vreau sa ma simt ca intr-o sectie de politie unde sunt bombardat cu intrebari mai ceva ca un criminal. Nu-mi place sa fiu stresat, si nu-mi place sa se alerge in jurul cozii in discutarea unui motiv oarecum serios. O expresie sau un accent pus in plus intr-o intrebare, o poate schimba aproape complet. Iar termenul de "om normal" e prea generic pt a fi definit in problema actuala.

#10 2011-12-24 00:15:05

eph
Hero member

domnule sa nu mai glumesti pt ca nu poti intelege macar o exagerare pe care am facut-o in gluma... am scris niste lucruri pe langa asta tot aici la topic din care se intelege clar ca exact ce ai spus si tu vreau si eu. era o glumita ca pun '1000 de intrebari' si cand intrebi ceva evident astepti un raspuns, ca nu am zis intrebari retorice! si evident cauti sa deschizi tu comunicarea. nu tin niciodata interogatorii. daca din tot ce scriu citesti o singura fraza care e atat de evident gluma/sarcasm/ironie etc. ce sa-ti fac? si sari chiar si in gluma sa ma faci cicalitoare normal ca ma 'supar'... btw, fostii mei, dormeau si cu alte fete, prietene bune de ani de zile, si nu ii 'interogam'. daca nu as fii avut incredere, spuneam ca nu-mi convine sau ieseam din relatia aia. si ma refer la cei care au contat, nu la aiureli. dar normal ca rahatul ala de incredere se construise printre altele pe 'intrebari' = discutii deschise de mine sau de el, sau de amandoi de-a-lungul timpului.

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-24 00:16:21)

#11 2011-12-24 00:32:11

timo
Hero member

nu crezi ca iei totul prea personal? Nu cumva "gluma aia proasta" spusa de mine, se traduce in "ai grija sa nu-l bati prea tare la cap de la inceput sau sa nu aibe impresia ca-l tii din scurt"? sfat catre initiator, aducand completare sau raportat(libera alegere) la ce-ai postat tu..

#12 2011-12-24 12:19:18

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Si eu zic sa-l intrebi, mai ales ca vad ca relatia voastra nu e foarte bine definita. Nu vad de ce ar fi ciudat sa-l intrebi daca are un plan de revelion. Asta nu inseamna ca-i zici "deeeeeeci, de revelion vreau sa fim impreuna". Il intrebi asa cum ai intreba pe oricine, mai ales ca este o intrebare fireasca in perioada asta, cred ca in ultima saptamana m-a intrebat asta fiecare persoana cu care am dat ochii, asa ca nu-i nimic gresit. Si nici nu vad de ce trebuie sa-l astepti pe el sa spuna ceva, e pur si simplu un topic de conversatie ca oricare altul.

#13 2011-12-24 13:38:17

Ank-Su-Namun
Sr. member

frankie a scris:

timo a scris:

gluma, gluma, dar nu mi se pare buna deloc. eu nu sunt cicalitoare. si sa intrebi ca un om normal cand vrei sa stii ceva, sau sa ceri cand vrei ceva, este perfect ok, decat sa astepti ca tampita sa ghiceasca ala ce ai tu in cap... asta preferi timo?  va ma referam la faptul ca eu intreb, nu astept suparata sa ghiceasca lumea ce vreau...

on-topic, chiar nu inteleg care-i problema in toata povestea. trebuie neaparat sa propuna el. de ce? sau sa faca el planurile si tu sa fii doar invitata speciala? abia va cunoasteti, eu nu cred ca vei fii asa speciala chiar daca te invita... vrei sa fii cu el de revelion, intreaba-l ce planuri are si propune-i tu unul. trebuie sa arate el ca-i pasa si nu 'are pe altcineva'. dar tu? esti mai cu mot?  chicot la fel de bine o poti face si tu, sunteti egali. ca sa te citez 'ca relatia asta sa meraga trebuie sa facem multe sacrificii' si tu ce sacrifici? nici macar orgoliul. sau ce te tine exact sa nu-l inviti tu?

wow.....ce proportii a luat discutia! on-topc/offtopic...fetelor,fiecare are dreptul la opinie si nu luati chiar atat de personal toate lucrurile....just relax.
frankie....cat despre ce ai scris tu,iti dau dreptate pana la un punct! ca sa te citez " eu nu cred ca vei fi asa de speciala chiar daca te invita"...chiar asta este si idea,orice barbat care se "crede barbat" trebuie sa demonstreze la un moment dat daca este interesat de pers respectiva sau daca "are alte planuri". in viziunea mea un barbat tre sa isi bata capul cu o femeie,atat timp cat obtine lucrurile prea usor de la la o femeie se plictiseste si vrea altceva. daca as veni eu cu idea ar fi prea usor si in plus de asta,poate ar crede ca vreau sa ma impun. dintotdeauna barbatul a fost si trebuie sa fie cel care curteaza o femeie,insa in zilele noastre tehnologia face mai toata treaba,toata "fuga" asta devine prea usoara...parerea mea!
cat despre intalnirea inainte de Rev....sunt fffff curioasa cum vor decurge lucrurile.

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#14 2011-12-24 14:48:05

eph
Hero member

dar ank, desi nu pare si eu mai am mici prejudecati despre cum barbatul trebuie sa faca aia si aia, si nu neaparat ca iubit, dar atunci de ce nu-l lasi pur si simplu sa faca ce va face? fara sa te stresezi, si fara sa-l tragi de manecuta in caz ca nu face ce doresti tu? daca te va invita de la sine, va fii ce-ti doresti si-ti va dovedi ca e interesat. daca nu o va face, concluzia ai tras-o deja. e ok daca asa gandesti, mi se pare perfect acceptabil, dar nu ai dreptul dupa parerea mea sa te superi sau sa-l tragi de manecuta daca nu o face, ci doar sa te excluzi pentru ca ti-a dovedit ca nu e ce-ti doresti si ce cauti (asta daca nu te invita). sunteti cam doi straini, ce drept ai sa-i reprosezi? si daca-l tragi de maneca si face ca tine tocmai pentru ca l-ai atentionat, asta nu e ce-ti urmareai... vrei sa fie nevoie tot timpul sa-i spui ce vrei ca altfel lui nu-i dau prin cap? nu cred. adica nu inteleg ce castigi, spunandu-i 'bai, trebuia sa faci asta!' tongue eu sper sa vina de la el, pentru ca asta vrei smile si o ultima idee, vezi ca se prea poate ca un barbat sa alerge dupa tine, si chiar ceva timp si cand te va avea, sa se schimbe radical wink sau chiar sa plece. da, barbatilor le place sa cucereasca, tocmai de aia ii vei atrage si mai tare sa o faca prin felul tau de a fii, dar ai grija pe cine atragi! puss

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-24 14:49:31)

#15 2011-12-30 18:00:44

Ank-Su-Namun
Sr. member

soo....intalnirea a fost minunata,cu ocazia asta am primit si un cadou din partea lui care m-a surprins placut (nu ma asteptam) . Insa din pacate Rev il vom face separat,distanta si faptul ca suntem doar "la inceput" o fi factorul care impiedica sa fim impreuna. Nu stiu de ce,dar simt ca este mai bine asa....o parte din mine si-ar dori cu totul si totul altceva,insa voi lasa sa vina lucrurile de la tine,fara sa imi fac asteptari.Timpul le va rezolva pe toate....smile

#16 2011-12-30 19:00:56

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

Ank, l-ai intrebat care-i treaba, ce face de Revelion sau n-ati atins subiectul?
Zici ca distanta si faptu' ca sunteti la inceput ar fi factoru' care va impiedica sa fiti impreuna. Io vin si spun ca nu-i musai. Mie daca mi-ar placea o persoana, mi-as dori sa ma distrez alaturi de ea. Vezi ca nu cumva cadou' ala sa fi fost, asa, un mod de a te ridica pe tine pana la cer, sa te entuziasmeze, ca sa nu incepi sa-l privesti tu cu ochi banuitori.

Ank, daca tot spui ca o parte din tine (tind sa cred ca toata partea) si-ar dori cu totul si cu totul altceva, nu te mai ploconi si nu mai cauta scuze pentru a justifica orice. Pune-te pe primul loc, gandeste-te la ce vrei sa faci si actioneaza. Mult succes! smile

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#17 2011-12-30 19:49:43

Ank-Su-Namun
Sr. member

Diananaid a scris:

Ank, l-ai intrebat care-i treaba, ce face de Revelion sau n-ati atins subiectul?
Zici ca distanta si faptu' ca sunteti la inceput ar fi factoru' care va impiedica sa fiti impreuna. Io vin si spun ca nu-i musai. Mie daca mi-ar placea o persoana, mi-as dori sa ma distrez alaturi de ea. Vezi ca nu cumva cadou' ala sa fi fost, asa, un mod de a te ridica pe tine pana la cer, sa te entuziasmeze, ca sa nu incepi sa-l privesti tu cu ochi banuitori.

Ank, daca tot spui ca o parte din tine (tind sa cred ca toata partea) si-ar dori cu totul si cu totul altceva, nu te mai ploconi si nu mai cauta scuze pentru a justifica orice. Pune-te pe primul loc, gandeste-te la ce vrei sa faci si actioneaza. Mult succes! smile

Ba da..m-a intrebat ce fac de Rev si l-am intrebat si eu....mi-a spus ca a fost invitat la vreo 2 petreceri dar nu prea are chef sa mearga,la care reactia mea: "come on....cine pe lumea asta nu are chef sa mearga sa o petrecere de Rev?" si mi-a spus ca pot sa-l sun(sa-l verific,cred ca s-a referit!),plus de asta are de mers dupa cineva la aeroport la 6.00am in ziua de Anul Nou. O fi asa cum o spune el,nu o fi....este ffff obositor sa ma gandesc "negativ" de fiecare data/in fiecare zi.
In momentul asta chiar imi vine sa-l sun si sa inchei conturile cu el....poate ar fi solutia cea mai usoara,sa ma intorc si sa plec.Dar in acelas timp vreau sa cred ca sunt si oameni in regula pe lumea asta (nu doar mincinosi si prefacuti),vreau sa vad partea pozitiva a tuturor lucrurilor si a oamenilor. Adevarul va iesi la iveala mai devreme sau mai tarziu...asta imi spun tot timpul!

#18 2011-12-30 20:59:41

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

Ank, eu nu pot sa incep sa-i caut fel de fel de chichite sau sa arunc cu pietre in el lol, nu-l cunosc. Eu, dac-as fi in locu' tau, nici nu mi-as pune atatea intrebari (oare chiar are de luat pe cineva de la aeroport? de ce nu vrea sa mearga la petreceri?) din moment ce, dupa spusele tale, nici nu poti numi relatie ce aveti voi.

Adevarul, intra-devar, iese la iveala. Insa doar in cazu' in care contribui si tu la aflarea lui.

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#19 2011-12-30 21:53:59

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Parerea mea este ca trebuie sa te comporti in concordanta cu ce vrei sa obtii de la el si de la relatie. Sa il intrebi direct ce are de gand, asta pentru ca observ ca tu iti doresti mai mult decat primesti de la el, macar asa o sa stii cum stau lucrurile. Nu ai ce sa pierzi.
Eu asa am procedat intr-un moment in care se stransesera prea multe si era sa imi pierd relatia. M-am gandit ca am de ales intre 2 variante:
- vorbesc, exprim ceea ce imi doresc
- sau plec pur si simplu
M-am gandit ca nu am ce sa pierd daca aleg prima varianta, si s-a dovedit ulterior ca a fost alegerea corecta smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.