|
Nu esti logat.
Sistemul imunitar-2#20 2010-07-07 07:43:16
Re: sistemul imunitarpolenul este foarte bun in tratarea multor afectiunii si eu am foat indopata in liceu cu el tocmai ca sa ma mai ingras.rezultatul a fost cam nasol am vomitat din cauza lui...imi era f greu a il iau nici acum nu ii suport mirosul #21 2011-12-30 23:21:07
Re: sistemul imunitarSezonul rece are urmari neplacute asupra corpului meu, cel putin. Unghiile casante, parul care cade in nestire, pielea uscata sunt numai cateva probleme. In afara de hidratare, mancat sanatos si tratamentele externe, ce as mai putea sa iau ca sa-mi ajut organismul in aceasta privinta? Offline #22 2011-12-30 23:46:53
Re: sistemul imunitarsuplimente de omega3, vitamina E am luat eu si mi-au facut bine Offline #23 2011-12-31 09:44:28
Re: sistemul imunitarMultumesc, o sa incerc si eu. Eu am mai luat Forcapil (pt unghii) un timp si mi-a facut bine, dar ce te faci cu parul?! O sa imi cumpar si eu omega3, vitamina E am in casa. Offline #24 2011-12-31 11:28:25
Re: sistemul imunitarRevalid am mai auzit ca ar fi ok, eu nu am luat nimic special pentru par fiindca astea contin vitamine din grupul B si fac o foame groaznica dar am luat niste multivitamine "normale" Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|