|
Nu esti logat.
A.am o mica canesten#1 2011-12-30 22:15:22
a.am o mica canestenbuna.am o mica nelamurire.am o mancarime vaginala insa nu am secretie.am vazut reclama la canesten si mi-am luat astazi canesten crema.am citit pe prospect ca influenteaza eficienta prezervativului si atunci m-am gandit ...nu influenteaza eficienta anticonceptionalelor? mentionez ca iau rigevidon 21+7 . Offline #2 2011-12-30 22:17:09
Re: a.am o mica canestennu, nu influenteaza, insa nu e bine sa-l folosesti de capul tau fara sa stii ce ai, poate nu ai candidoza si-ti agraveaza problema Offline #3 2011-12-30 22:21:07
Re: a.am o mica canestenam sa merg dupa sarbatori multumesc Offline #4 2011-12-31 15:05:39
Re: a.am o mica canestenafecteaza prezervativul fizic, pentru ca el este metoda de bariera, iar anumite substante ca parafina de exemplu, deterioreaza latexul, nu are legatura cu ac-urile. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|