homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Gynofort

#1 2010-06-28 17:03:04

Andreea_22
Membru
Inregistrat: 2010-06-28

Gynofort

Buna ziua, am si eu o intrebare pentru doamna doctor. Mi-am facut un test de secretie vaginala iar rezultatele au fost urmatoarele: leucocite relativ frecvente, flora gram pozitiva - frecventi bacili, frecventi lactobacili, flora gram negativa - rari bacili, fungi - foarte rare filamente miceliene, trichomonas absent. Domnul doctor a spus ca am o infectie micotica si mi-a prescris tratament cu Macmiror ovule timp de 10 zile. Nu am facut tratamentul imediat pentru ca urma sa am menstruatia si nici nu aveam simptome suparatoare in afara de secretia specifica. Acum ar trebui sa incep tratamentul dar urmeaza sa ma vad cu prietenul meu (avem o relatie la distanta) si cade destul de prost. Sta aici 13 zile dintre care 10 zile ar fi de tratament. As mai amana dar acum am inceput sa am si usoare mancarimi. Intrebarea mea ar fi: as putea sa folosesc Gynofort? Fiind doza unica, ar fi mai ok. Am observat ca pe prospectul Gynofort scrie ca este indicat doar pt Candida, iar pe rezultatele mele nu scrie ca infectia micotica ar fi cu Candida dar presupun ca asta este avand in vedere ca de cativa ani ma confrunt cu o infectie recurenta cu Candida. Mi s-a mai prescris Gynofort in trecut si a fost ok. As putea sa-l folosesc acum ca masura de urgenta? Si eventual sa fac si tratamentul cu Macmiror dupa ce pleaca prietenul meu? Imi cer scuze ca m-am lungit atat, voiam sa dau toate detaliile, nu-mi place sa fac tratamente dupa ureche. Multumesc

#2 2010-07-09 22:52:05

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Gynofort

evident ca poti folosi cu incredere gynofort
daca asociezi si o pastiluta de flucovim de 150 mg(de exemplu) cred ca va fi ok

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-07-12 13:22:47

banshee
New member
Inregistrat: 2009-08-14

sper ca sunt pe topic. cred ca am facut candida. am mai avut de inca 2 ori dar fata de acele dati, acum pare sa fie intr-o faza incipienta. am mancarimi uneori si o usoara senzatie de usturime. secretia s-a schimbat foarte putin si nu e niciun miros. cred ca totul a inceput de la un contact mai pe uscat cu prietenul meu. de atunci am avut o iritatie care credeam ca o sa imi treaca. adevarul e ca daca as fi lasat locul in pace, poate n-ar fi fost nimic. dar am inceput sa ma dau cu galbenele si sa fac spalaturi si in vreo 5 zile a devenit candida. datile trecute am luat flucovim si gynofort. problema este ca acum nu am bani mai deloc si ma intrebam daca exista vreo posibilitate sa imi revin singura, avand in vedere ca e doar o forma usoara sau daca e vreun medicament mai ieftin/ remediu casnic pe care il pot folosi. ah si...pana la urma candida se transmite sexual? unii spun ca da, altii nu.

#4 2010-07-19 14:16:36

danieladumitrescu
New member
Inregistrat: 2010-07-16

candida se transmite sexual ...dar nu in toate cazurile...poti sa iei o seringa si sa iti bagi niste iaurt:D iar afara sa iti dai cu unguent ..de galbenele...am inteles k se pot face inainte de iaurt si niste spalaturi cu ceai de galbenele.Multa sanatate si eu ma confrunt cu aceeasi problema :candida:smile-L

#5 2011-05-19 17:58:13

utilizator X
New member
Inregistrat: 2011-05-19

Buna ziua, va rog foarte mult sa imi dati un raspuns.... astazi am fost la o consultatie la ginecolog intrucat ma confrunt cu marea problema a infectiei vaginale....Doamna doctora mi-a prescris gynofort sa aplic de 2 ori pe zi , dimineata si seara , timp de 10 zile....Insa la farmacie surpiza...farmacista mi-a dat gynofort dar doza unica si mi- a zis ca numai asa exista, nicidecum pentru mai multe aplicatii. pe langa acest gynofort mai trebuie sa urmez tratamentul timp de trei zile si cu itroconozol, administrat 1 data la 12 ore. eu le-am cumparat si de maine vreau s aincep tratamentul insa am aceasta dilema, oare exista si alt fel de gynofort pentru mai multe aplicatii? fac bine daca urmez tratamentul cu gynofort aplicatie unica? isi va face oare efectul? va multumesc si astept un raspuns din partea dumneavoastra.

Publicitate

loading...

#6 2011-05-19 17:59:40

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

un examen de secretie ai facut inainte de a primi tratamentul ? eu as merge la alt medic care sa-mi faca niste analize

#7 2011-05-19 18:05:38

utilizator X
New member

am facut  in noiembrie 2010, am urmat un alt tratament pentru aceasta infectie vaginala, nu si-a facut efectul, iar acum am fost din nou...mi-a prelevat alta proba de secretie si mi-a prescris acest tratament....dar dilema mea este acest gynofort, numai asa exista in doza unica? sau si ptr aplicari mai multe?

Ultima oara a fost editat de utilizator X (2011-05-19 18:07:20)

#8 2011-05-19 18:08:03

heimdall
Diamond member

da, numai in doza unica, pui o doza si apoi 5 zile minim nu te speli in interior, in mod normal o doza e suficienta

#9 2011-05-19 18:10:16

utilizator X
New member

dar atunci dc mi-o fi prescris acest tratament cu gynofort sa aplic de 2 ori pe zi timp de 10 zile?sad

#10 2011-05-20 10:18:10

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

utilizator X a scris:

dar atunci dc mi-o fi prescris acest tratament cu gynofort sa aplic de 2 ori pe zi timp de 10 zile?sad

asta e o intrebare la care, evident, ne este imposibil sa raspundem. Ce stiu insa sigur sa iti spun e ca in nici un caz sa nu aplici gynofort mai mult decit doza aia, ca sa nu dai in alte belele...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#11 2011-05-20 16:03:57

utilizator X
New member

multumesc de raspuns, o sa aplic doza aceea  atat eu cat si partenerul meu, intrucat asa mi-a spus ginecologul unde am mers....sa aplic si eu si partenerul ...sper sa nu fie nicio problema...

Ultima oara a fost editat de utilizator X (2011-05-20 16:04:27)

#12 2011-05-20 22:24:15

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

Nu poate aplica si partenerul Gynofort,pt ca este doza unica,cu aplicator,nu ai acces la crema..eu zic sa mai mergi la acest doctor,sau sa-i dai un tel,sa-l intrebi ce sa iei si cum sa iei, pt ca mai mult ca sigur s-a produs o eroare..

Ultima oara a fost editat de eueu10 (2011-05-20 22:25:19)

pc

#13 2011-05-20 22:43:26

utilizator X
New member

multumesc pentru raspuns, insa sper sa nu se fi produs o alta eroare in cazul in care mi-a prescris ca si eu si partenerul meu sa luam itroconozol.( in cazul in care aceste pastile se administreaza numai de catre femei...nu stiu..sau si barbatii pot lua?)

Ultima oara a fost editat de utilizator X (2011-05-20 22:50:55)

#14 2011-05-22 09:56:32

Prisa777
Membru
Inregistrat: 2011-05-22

Buna ziua,

Am utilizat Gynofort 2% acum doua zile, iar in urma unui disconfort am observat doua leziuni ale pielii, una langa alta, imediat sub clitoris. Asta s-a intamplat acum de dimineata. Este posibil ca aceste fisuri/leziuni sa fie urmare a utilizarii cremei? Am citit in prospect ca ar putea aparea asemenea reactii adverse. 
Adresez intrebarea si celorlalti utilizatori de Gynofort.

Multumesc!

#15 2012-01-01 13:36:55

andra811
Membru
Inregistrat: 2012-01-01

Buna, am o intrebare. Daca fac tratamentul cu gynofort pt candida mai este nevoie sa il mai asociez si cu altceva (de ex: pastilele, unguent extern, ovule) ? Ms mult.

#16 2012-01-01 13:48:11

heimdall
Diamond member

medicul ce ti-a zis ? de obicei se prescriu si pastile pe langa tratamentul local

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.