homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Usturimi penetrare act sexual

#1 2007-07-31 10:34:16

Padme
Membru
Inregistrat: 2007-07-31

Usturimi penetrare act sexual

Buna !
Ma aflu intr-o situatie neplacuta. De cateva saptamani, cand fac dragoste, in momentul penetrarii ma ustura destul de rau, usturime care se mentine cateva minute si dupa sfarsitul actului sexual.
De asemenea, la urinare,foarte rar prezint aceste usturimi.
Va rog din tot sufletul ajutati-ma si pe mine cu un raspuns.

Va multumesc !

#2 2007-07-31 10:38:42

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Usturimi penetrare act sexual

esti destul de lubrifiata in timpul actului sexual? ti-ai facut o analiza la secretie,sa nu fie candida smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2007-07-31 10:48:39

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

cred ca nu esti destul de lubrifiata. incercati sa folositi un lubrifiant, apoi vezi  daca mai ai probleme.

Just like a tattoo
I'll always have you...

#4 2007-07-31 12:41:59

myra
New member
Inregistrat: 2007-07-20

Daca te ustura la urinare vezi sa nu fie o infectie...du-te la analize

#5 2007-07-31 12:58:52

Padme
Membru
Inregistrat: 2007-07-31

La urinare foarte rar prezint usturimi...sa zic o data pe luna, ocazional
Deci ce ar putea fi si ce as putea sa fac?
Mercik

Publicitate

loading...

#6 2007-07-31 13:12:33

myra
New member
Inregistrat: 2007-07-20

tot la analize trebuie sa te duci -fa-ti o lama si o sa vezi ce ai..nu-i mare lucru si recoltarea chiar nu mi s-a parut traumatizanta..

#7 2007-07-31 16:35:47

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Fa un examen de secretie si eventual testare pentru chlamydia, daca si dr. considera ca e necesar.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#8 2007-12-11 16:31:59

Elena-Magda
New member
Inregistrat: 2007-10-19

Sunt insarcinata in 15 sapt, rezultatele analizelor specifice gravidelor au iesit foarte bine (cu o usoara anemie care am inteles ca ar fi normala in sarcina si pt care iau elevit si sorbifer) In prima luna de sarcina am facut analize pt papanicolau (a iesit bine) si chlamydia care a iesit pozitiv. Am urmat tratament cu eritromicina pe o perioada determinata, repetand testul odata cu toate analizele specifice gravidelor rezultatul pt aceasta analiza a iesit negativ.  Sotul meu a fost si el testat pt chlamydia si testul sau a iesit negativ. De aproximativ 2 sapt, dupa ultima vizita medicala pt echografia de prim trimestru (la care bebe-ul meu era ff activ si dezvoltat normal pt perioada lui) am o secretie vaginala mai abundenta decat cea normala, fara miros sau culoare schimbate si prezint o usturime in timpul contactului sexual. Chiar nu stiu ce ar putea fi, va rog daca se poate sa ma ajutati pana ajung eu la doctor. Va multumesc.

#9 2007-12-11 16:36:45

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

e posibil sa fie vb de candida...probabil provocata de antibiotic...

happy with him...inlove with him...puss

#10 2007-12-11 17:09:38

Elena-Magda
New member

si sa-si faca "efectul" acest antibiotic dupa mai bine de 2 luni?

#11 2007-12-11 17:26:28

crys_ty_na
Platinum member

nu e anormal pt femeile gravide sa faca candidoza...oricare ar fi motivul...si nu e nici grav...dar nu ai cum sa sti exact cu ce te confrunti pana nu mergi la medic...

#12 2007-12-11 17:33:48

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Elema_Magda...sper ca toate tratamentele pe care le-ai urmat au fost recomandate de ginecolog...chlamidia e prima oara cind aud ca se trateaza cu eritromicina si de asemene a prima oara cind aud ca cineva se grabeste sa faca vreun tratament antibiotic la gravida in primul trimestru de sarcina....in ceea ce priveste tratamentul cu elevit si sorbifer iarasi sunt in mare dubiu daca el chiar era necesar la gravida(e stiut ca in primul trimestru de sarcina e bine sa se evide orice tratamente daca nu sunt musai necesare).
Femeia gravida face candida pentru simplul fapt ca e gravida...de regula nu se trateaza pentru ca oricum se reface si pentru ca e bine sa eviti pe timpul sarcinii tratamentele care nu sunt absolut necesare....de ce iti da tie insa usturimi la contact, sincer nu stiu....oricum, un examen de secretie merita facut

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#13 2007-12-11 18:02:40

Elena-Magda
New member

Da, toate tratamentele au fost recomandate de medicul ginecolog. Acesta mi-a spus ca nu e recomandat tratamentul in primul trimestru de sarcina, dar eritromicina e singurul antibiotic permis in sarcina, si in urma dicutie avute si la recomandarea medicului am decis c-ar fi mai bine sa urmez acest tratament pt chlamydia. In ceea ce priveste elevitul si sorbiferul acestea sunt un complex de vitamine prenatale, mi le-a recomandat in urma usoarei anemii descoperite la analizele specifice gravidelor.  Si am inceput sa iau elevit si sorbifer cand aveam 13 sapt de sarcina.  Ca nu s-a mai facut nici un tratament pt chlamydia cu eritromicina ma cam sperii, dar fiind un antibiotic permis in sarcina poate ca din acest motiv l-a ales. M-am mai uitat eu pe site si-am citit ca o cauza a aparitie candidei ar fi chiar sarcina, cauza candidei fiind tulburarile hormonale din timpul sarcinii, ceea ce-mi confirmi si tu acum. Insa as vrea sa stiu ce anume as putea sa fac s-o combat, ce anume imi e permis dat fiind ca sunt insarcinata. Spalaturi vaginale n-am facut, iar de spalat folosesc un gel intim; si ma spal cam de trei ori pe zi, atunci cand imi schimb tamponul zilnic. Am mai citit pe site ca ajuta spalaturile cu ceai de musetel. As incerca si eu, ce zici?La doctor o sa merg cu siguranta si-o sa-mi fac si examen de secretie, dar nu pot merge mai devreme de 20 dec. Pana atunci va rog, ajutati-ma! Multumesc.

#14 2007-12-11 18:07:38

Al Pacino
Administrator

Nu prea ai ce face ca sa o combati...in cele din urma, discuta cu medicul tau, el stie cel mai bine.
Prenatalele sunt absolut ok

#15 2007-12-11 18:25:11

Elena-Magda
New member

Multumesc frumos pt raspunsuri. In acest caz, nu pot sa fac decat s-astept pana pe 20.

#16 2007-12-12 11:21:00

Al Pacino
Administrator

fara stres insa....

#17 2007-12-19 18:49:04

Elena-Magda
New member

Poate o sa mai fie cineva in situatia descrisa de mine mai sus si as vrea sa impartasesc ceea ce mi-a recomandat mie doctorul meu. Diagnosticul a fost unul clar "candidoza de toata frumusetea". Am primit tratament cu ovule Polyginax 10 buc. si un unguent al carui nume il descriu mai greu dupa reteta Canasten (cred) pt uz extern pt ambii parteneri  (in cazul meu, sotul). Mi-a mai recomandat spalaturi locale si usor intravaginale cu apa in care s-a dizolvat o lingura de bicarbonat. Va trece, mi-a zis sa stau linistita, de vina este sarcina, sper insa sa numai reapara. Daca am putut ajuta, cu mare drag, oricum vizita la medic este imperios necesara.

#18 2007-12-19 19:47:10

crys_ty_na
Platinum member

Elena_magda...lasa candida in pace...e normal sa apara pe perioda sarcinii si degeaba o tratezi...va aparea din nou...poate faci ceva minuni punand ovulele alea...asa ca las o in pace...daca e deranjant te poti da cu crema...dar lasa incolo ovulele si spalaturile...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.