homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pb.? Logest...sau?

#1 2007-12-19 19:34:28

Bbl
New member
Inregistrat: 2006-08-24

Pb.? Logest...sau?

Buna! Nu am mai intrat de mult pe site...normal,pt. k am fost ok(k asa cum la doctor ne ducem aproape doar atunci cand avem pb.,asa si eu pe site cand ii cer sfatul doctoressei:P )...
Am fost la gineco. acum ~ 3 saptamani,la control dupa tratament(aveam sangerari de la Laurina si a tb. sa le schimb,de-aia am facut si analizele si am urmat un mic tratament cu ovule).Apoi am fost ok .De 2 luni nu am mai luat deloc antibebe,am facut o pauza...Dr. mi-a prescris acum 3 sapt. Logest(in loc de vechea mea Laurina,pe care o foloseam de ~ 2 ani jumatate). Luna asta,pe 1 ,mi-a venit pb. si am inceput sa iau Logest. Abia pe data de 9 am simtit ca mi s-a terminat menstruatia (adica nu mai puneam absorbante mari,ci abs. zilnice) Dar inca am o pb: in loc de secretia normala zilnica,acum e maronie....de la ce sa fie oare? Cine poate sa ma ajute cu un raspuns,i-as fi f recunoscatoare! p.s: poate Doctoressa ai si pt. mine un rasp. Multumesc!

#2 2007-12-19 19:41:20

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Pb.? Logest...sau?

e vb de spotting...stai linistita...e normala in primele3 luni de administrare a pilulelor...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2007-12-19 19:50:07

Bbl
New member

off...si cum fac sa trec peste si sa pot face si sex cu iubitul meu,k au cam trecut vreo 2 sapt.lol  ,ca mi-e rusine sa ma prezint asa in fata lui ,pe bune! Ma simt aiurea...spotting se numeste,habar n-aveam:P mersi...

#4 2007-12-19 19:52:15

skumpi
Vizitator

pai spune`i si lui cum sta situatia si o sa inteleaga

#5 2007-12-19 19:54:26

Bbl
New member

Avem 3 ani de cand suntem impreuna...intelege sigur...dar eu sunt pb. sad Probabil o sa simt ceva disconfort

Publicitate

loading...

#6 2007-12-19 20:03:42

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

dar e ceva normal..iti faci degeaba probleme.oricum,poate ai noroc si te tine doar prima folie smile

Mamica de 2 pui scumpi

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.