Va rog sa ma sfatuiti,e urgent !
- Ronaldinho13
- New member
- Inregistrat: 2012-01-03
Va rog sa ma sfatuiti,e urgent !
Acum 42 de ore am avut contact neprotejat si...nah,s-a intamplat ! Ciclul i-a intarziat asa ca i`am facut test care a iesit negativ..Dupa ce am vazut ca testul este negativ [azi] i-am dat postinor..Am facut bine ? Sunt in panica maximaaaaa !!!!!!!
- eph
- Hero member
- Inregistrat: 2011-04-06
Re: Va rog sa ma sfatuiti,e urgent !
daca acum 42 de ore a fost contactul, normal ca testul a iesit negativ. pentru ca e valabil abia la 21 de zile de la contact. dar nu inteleg, de ce, crezand ca e valabil asa de repede, i-ai mai dat postinor? cum ai gandit? nu-ti inteleg logica. postinorul e bine ca l-a luat pentru ca ati avut contact neprotejat, si din cate inteleg ai si ejaculat in vagin, dar nu mai pune gura pe asa ceva urmatoarele 6 luni minim, iar daca trebuie sa-i vina zilele astea sau abia i-a trecut menstruatia, si are ciclul cat de cat regulat, si nu foarte scurt, era cam degeaba, adica riscuri erau, dar mult mai mici. oricum, eu zic ca sexul nu se face neprotejat, indiferent in ce zi. acum: de boli v-ati testat? normal ca nu... vrei hiv pentru restul vietii? si ea la fel? vreti sa riscati asta? plus ca exista atatea metode de contraceptie ca sunteti chiar... ca nu va sinchisiti. referitor la mesajul de jos deci ati mai facut neprotejat? pastila de a doua zi nu te protejeaza pentru contactele anterioare de mai mult de 72 de ore.
Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-03 18:15:57)
- Ronaldinho13
- New member
frankie a scris:daca acum 42 de ore a fost contactul, normal ca testul a iesit negativ. pentru ca e valabil abia la 21 de zile de la contact. dar nu inteleg, de ce, crezand ca e valabil asa de repede, i-ai mai dat postinor? cum ai gandit? nu-ti inteleg logica. postinorul e bine ca l-a luat pentru ca ati avut contact neprotejat, si din cate inteleg ai si ejaculat in vagin, dar nu mai pune gura pe asa ceva urmatoarele 6 luni minim
Ciclul trebuia sa`i vina inca din ziua aia,asa ca m`am gandit sa nu fie vreo sarcina dinainte
- eph
- Hero member
nick vezi ca nu am terminat de scris la mesajul anterior o sa continui acolo
- Ronaldinho13
- New member
frankie a scris:daca acum 42 de ore a fost contactul, normal ca testul a iesit negativ. pentru ca e valabil abia la 21 de zile de la contact. dar nu inteleg, de ce, crezand ca e valabil asa de repede, i-ai mai dat postinor? cum ai gandit? nu-ti inteleg logica. postinorul e bine ca l-a luat pentru ca ati avut contact neprotejat, si din cate inteleg ai si ejaculat in vagin, dar nu mai pune gura pe asa ceva urmatoarele 6 luni minim, iar daca trebuie sa-i vina zilele astea sau abia i-a trecut menstruatia, si are ciclul cat de cat regulat, si nu foarte scurt, era cam degeaba, adica riscuri erau, dar mult mai mici. oricum, eu zic ca sexul nu se face neprotejat, indiferent in ce zi. acum: de boli v-ati testat? normal ca nu... vrei hiv pentru restul vietii? si ea la fel? vreti sa riscati asta? plus ca exista atatea metode de contraceptie ca sunteti chiar... ca nu va sinchisiti. referitor la mesajul de jos deci ati mai facut neprotejat? pastila de a doua zi nu te protejeaza pentru contactele anterioare de mai mult de 72 de ore.
Asta stiu,dar am vrut sa fiu sigur ca nu s-a mai intamplat nimic anterior..si DA,EU DE BOLI M`AM TESTAT ACUM 2 LUNI,ERAM CU EA DEJA DE UN AN SI ERAM PERFECT SANATOS !
- eph
- Hero member
te exprimi putin ciudat cel putin in opinia mea. stii ca pastila e valabila doar pt. ultimele 72 de ore, si i-a dat-o ca sa fii sigur ca 'nu s-a intamplat nimic anterior' de unde eu trag concluzia ca ati mai facut neprotejat inainte, desi nu mi-ai raspuns (te-am intrebat mai sus). protejati-va! cel mai probabil cu postinorul luat la timp nu vor fii probleme, cel putin nu pt. contactul asta, dar pt. siguranta la 21 de zile de la contact faceti un test de sarcina. si sunt curioasa pt. ce boli te-ai testat exact?
Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-03 18:24:04)
- Ronaldinho13
- New member
frankie a scris:te exprimi putin ciudat cel putin in opinia mea. stii ca pastila e valabila doar pt. ultimele 72 de ore, si i-a dat-o ca sa fii sigur ca 'nu s-a intamplat nimic anterior' de unde eu trag concluzia ca ati mai facut neprotejat inainte, desi nu mi-ai raspuns (te-am intrebat mai sus). protejati-va! cel mai probabil cu postinorul luat la timp nu vor fii probleme, cel putin nu pt. contactul asta, dar pt. siguranta la 21 de zile de la contact faceti un test de sarcina. si sunt curioasa pt. ce boli te-ai testat exact?
Hai sa-ti explic mai pe-ndelete : Noi nu prea o facem cu prezervativ..Folosim coittus intrerruptus - ei trebuia sa`i vina ciclul inca din ziua in care am eu dubii ca acel coittus interruptus a esuat [acum 42 de ore ] . Cand mi`am dat seama ca a esuat "metoda" am zis sa`i dau postinor,dar acum ma gandeam totusi de ce nu i-a venit ciclul,asa ca mi`a trecut prin cap sa nu mai fi fost vreo gafa de dinainte,adica vreo posbila sarcina,astfel sa nu pot sa`i administrez postinorul.Am facut un test,care a iesit negativ,asa ca am gandit eu ca se poate administra postinorul.Ciclul ei inca nu a venit,si de asta stau cu fricaa ! Scuze,dar sunt sub stres si de asta probabil ca ma exprim mai greoi
Referitor la analize : Mi`am facut analizele principale de sange,de unde se pleaca in identificarea oricarei boli.Ele au fost perfecte,le-am repetat la 3 laboratoare pentru a fi 100% sigur,asa ca doctorii au ajuns la concluzia ca sunt OK.
- eph
- Hero member
nick, prima parte a mesajului tau am inteles-o si anume ca 'nu prea o faceti cu prezervativ' ('bravo' voua! de pastile, inel vaginal, plasture, implant, injectii, diafragma + spermicide ati auzit? daca tot nu va 'place' prezervativul) si ca trebuia sa-i vina in ziua aia (desi nici o menstra nu vine 'ceas', dar ma rog). a esuat, adica ai ejaculat in ea? cat despre gafele dinainte, testul ala a fost valabil doar pt. tot ce ati facut pana acum 3 saptamani. tot ce ati facut de 3 saptamani incoace... nu se stie. ciclul ei nu o sa vina cum trebuie acum ca a luat postinor! si va avea cel mai probabil o sangerare putin diferita, care va fii de la pastila, nu menstruatie. e ciudat si teribil de amuzant ca 'stai cu frica' cand macar ati utilizat o metoda de contraceptie fie ea si de urgenta, si nu ai stat pana acum cand nu ati folosit nimic. nimic, pentru ca 'coitus intreruptus' nu este o metoda contraceptiva, si ea da gres mereu, in sensul ca fara ejaculare poate foaaaaarte bine sa ramana insarcinata de la lichidul pre-ejaculator pe care nu ai cum sa-l controlezi. acum cu analizele: de sange, adica hemoleucograma este egala cu 0. (asta daca te-ai referit la analizele uzuale de sange, ca asta se face). pentru bts-uri (adica boli cu transmitere sexuala) se fac/ cer analize speciale, si iti ia sange separat, pentru hiv costa vreo 40 lei, pentru sifilis, tot pe acolo ca pret, pt. hepatite B si C, pentru hpv in cauzl fetelor ca la barbati nu e concludent care costa 200 ron (da, 200, nu 20! si este important sa-l faca), si pentru herpes. dupa cele la sange se fac in cazul ei la ginecologie, in cazul tau la dermato-venerologie sau urologie analize din secretia vaginala la ea si secretia uretrala la tine (iti baga un betisor pe uretra, chiar nu cred ca ai facut asa ceva), pt. clamydia (boala cu transmitere sexuala nr. 1), pt, gonoree, pt, thricomonas, candida si alte ciuperci, sper ca n-am uitat nimic. la barbati de obicei orice boala cu transmitere sexuala este asimptomatica, adica nu ti se pare nimic in neregula, si la femei pot fii asa, dar mai rar. nu zic, poate ai facut toate astea si chiar esti ok, dar mie nu asa imi suna, din raspunsurile tale vagi si cu tenta atotstiutoare pe fundalul asta vag.
later edit: pentru contactul asta, repet, cel mai probabil, nu este nici o problema de sarcina, dar sa repete testul la 3 saptamani!
Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-03 19:16:04)
- Ronaldinho13
- New member
frankie a scris:nick, prima parte a mesajului tau am inteles-o si anume ca 'nu prea o faceti cu prezervativ' ('bravo' voua! de pastile, inel vaginal, plasture, implant, injectii, diafragma + spermicide ati auzit? daca tot nu va 'place' prezervativul) si ca trebuia sa-i vina in ziua aia (desi nici o menstra nu vine 'ceas', dar ma rog). a esuat, adica ai ejaculat in ea? cat despre gafele dinainte, testul ala a fost valabil doar pt. tot ce ati facut pana acum 3 saptamani. tot ce ati facut de 3 saptamani incoace... nu se stie. ciclul ei nu o sa vina cum trebuie acum ca a luat postinor! si va avea cel mai probabil o sangerare putin diferita, care va fii de la pastila, nu menstruatie. e ciudat si teribil de amuzant ca 'stai cu frica' cand macar ati utilizat o metoda de contraceptie fie ea si de urgenta, si nu ai stat pana acum cand nu ati folosit nimic. nimic, pentru ca 'coitus intreruptus' nu este o metoda contraceptiva, si ea da gres mereu, in sensul ca fara ejaculare poate foaaaaarte bine sa ramana insarcinata de la lichidul pre-ejaculator pe care nu ai cum sa-l controlezi. acum cu analizele: de sange, adica hemoleucograma este egala cu 0. (asta daca te-ai referit la analizele uzuale de sange, ca asta se face). pentru bts-uri (adica boli cu transmitere sexuala) se fac/ cer analize speciale, si iti ia sange separat, pentru hiv costa vreo 40 lei, pentru sifilis, tot pe acolo ca pret, pt. hepatite B si C, pentru hpv in cauzl fetelor ca la barbati nu e concludent care costa 200 ron (da, 200, nu 20! si este important sa-l faca), si pentru herpes. dupa cele la sange se fac in cazul ei la ginecologie, in cazul tau la dermato-venerologie sau urologie analize din secretia vaginala la ea si secretia uretrala la tine (iti baga un betisor pe uretra, chiar nu cred ca ai facut asa ceva), pt. clamydia (boala cu transmitere sexuala nr. 1), pt, gonoree, pt, thricomonas, candida si alte ciuperci, sper ca n-am uitat nimic. la barbati de obicei orice boala cu transmitere sexuala este asimptomatica, adica nu ti se pare nimic in neregula, si la femei pot fii asa, dar mai rar. nu zic, poate ai facut toate astea si chiar esti ok, dar mie nu asa imi suna, din raspunsurile tale vagi si cu tenta atotstiutoare pe fundalul asta vag.
later edit: pentru contactul asta, repet, cel mai probabil, nu este nici o problema de sarcina, dar sa repete testul la 3 saptamani!
Si totusi,de ce intarzie ?
- eph
- Hero member
de la pastila, am mai spus. sau e insarcinata de la contactele anterioare. daca nu este, atunci e dereglare de la postinor. deocamdata linistiti-va, o sa va faceti griji cand /daca o sa fie cazul. ei trebuia sa-i vina si tu ai bagat o bomba cu hormoni in ea exact atunci, normal ca nu-i mai vine acum.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|