homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa aflu... despre miere!

#1 2012-01-05 09:13:30

user123
Membru
Inregistrat: 2012-01-05

Vreau sa aflu... despre miere!

La multi ani tuturor!

Azi m-am trezit cu o curiozitate... mare! Mierea se poate folosi pentru calmarea iritatiilor/mancarimilor/zonelor rosii etc. din jurul vaginului? Stiu ca functioneaza foarte bine, de exemplu, in cazul herpesului bucal, dar in cazul partilor genitale are vreun efect benefic? Sau poate daunator? I'm thinkin'... :-?

#2 2012-01-05 11:12:45

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Vreau sa aflu... despre miere!

smile eu una n-as incerca metoda asta. daca ai mancarimi/iritatii/zone rosii in zona genitala, e cazul sa mergi la medic pt ca nu va trece cu miere, cu siguranta. e nevoie de un tratament care sa omoare bacteriile, ciupercile ori virusii ce au produs simptomele astea.

#3 2012-01-05 12:57:55

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

user123 a scris:

iritatiilor/mancarimilor/zonelor rosii etc. din jurul vaginului

astea sunt date de boli, in cel mai bun caz gardnerella. orice ar fi, nu trece fara antibiotic sau antimicotic prescris de medic, in functie de ceea ce iese la analize. smile

#4 2012-01-05 13:00:43

daenarys
Vizitator

mierea este un bun calmant chiar,doar ca ea trebuie cumva diluata nu pusa asa pe anumite zone.
sfatul meu e sa mergi sa ceri o analiza de secretie si daca iese ceva sa faci tratamentul prescris de medic.dupa aia ai putea incerca miere,ulei de maslie sau iaurt pt iritatii

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.