|
Nu esti logat.
Logest#1 2011-12-27 16:40:20
logestbuna ziua! la 3 scaune foarte moi si 1 plic de smecta, se pierde efectul logestului? Offline #2 2011-12-27 16:44:29
Re: logestdeocamdata nu, dar daca mai ai inca unul ar fi cazul sa te protejezi suplimentar 7 zile Offline #4 2012-01-06 19:27:47
Re: logestbuna am si eu o intrebare legata de eficacitatea Logestului in combinatie cu Aspenterul. Aspenter mi-a fost prescris de medicul endocrinolog. as dori sa stiu daca scade eficienta contraceptivului. am citit prosectul si nu spune nimic de asa ceva, dar voiam si o a doua parere. nu de alta, dar sa fiu sigura ca o sa mai incap in rochia de mireasa peste cateva luni Offline Publicitateloading...
#6 2012-01-06 19:32:45
Re: logestheimdall, merci de raspuns Offline #7 2012-01-07 21:38:38
Re: logestrevin cu o intrebare foarte banala Logestul si alcoolul. azi, fiind Sfantul Ion am consumat ceva alcool (max. 4 paharele de vin). in prospect nu scrie nimic de asa ceva. pe net am gasit diferite pareri, unele spunand ca n-are nici o treaba bautura cu ac atata vreme cat inca tii minte sa iei pastila, altele ca nu ai voie nici macar sa mirosi paharul. intrebarea mea e : intru in fibrilatii (avand in vedere ca avusei contact fara prezervativ) sau dorm linistita ?! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|