|
Nu esti logat.
Care e diferenta intre a face sex si a face dragoste?Pagini: 1 Subiect inchis
#1 2012-01-09 16:26:17
care e diferenta intre a face sex si a face dragoste?stiu ca pare cam ciudat k inca nu stiu care este diferenta.Poate pt k eu inca nu am facut dragoste k sa imi dau seama . Unele prt miau spus k dragoste e atunci knd te atingi si nuj ce dar asta se int si cand faci sex. Sper sa nu va radeti de mine astept rasp voastre Offline #2 2012-01-09 18:22:42
Re: care e diferenta intre a face sex si a face dragoste?nu mai se vorbise pe undeva de asta? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #3 2012-01-09 19:33:34
Re: care e diferenta intre a face sex si a face dragoste?adica pentru tine e acelasi lucru ? Offline #4 2012-01-09 21:07:40
Re: care e diferenta intre a face sex si a face dragoste?Parerile sunt impartite. Diferenta ar fi ca la sex nu trebuie sa te implici neaparat emotional. Cand faci dragoste o faci cu o persoana care o iubesti. Cand faci sex...poate fi si un baiat pe care abia l-ai cunoscut. one night stand Ultima oara a fost editat de brunvert (2012-01-09 21:09:14) Offline #5 2012-01-09 21:12:20
Re: care e diferenta intre a face sex si a face dragoste?bre, e cum zice Cora! pila-n punga, punga-n pila, same thing, aceeasi chestie pe tot globu', indiferent daca-ti spune "hai sa facem sex/dragoste/sa bagam trenu'-n gara/veverita in scorbura/ sa navigam prin stramtoarea dardanele blah, blah". Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline Publicitateloading...
#6 2012-01-09 21:20:20
Re: care e diferenta intre a face sex si a face dragoste?Nicio diferenta. Offline #7 2012-01-09 21:25:41
Re: care e diferenta intre a face sex si a face dragoste?diferenta e legata de ceea ce simti si cum percepi actul respectiv, ca fizic e acelasi lucru. Offline #8 2012-01-09 21:44:39
Re: care e diferenta intre a face sex si a face dragoste?urasc expresia, cum zicea, cora ma zgarie pe creier, ma irita psihic. daca o faci cu persoana pe care o iubesti, de ce tre sa mai "faci dragostea" din nou ?! vorba aia ... unde dragoste nu e , faceti. si sentimentele sunt aceleasi, chiar daca iti tine lumanarea la cap sau iti toarna ceara pe spate. fiecare cuplu isi exprima diferit sentimentele, asa ca nu tre sa crezi ca partenerul vrea doar sex murdar si superficial de la tine, fara pic de sentiment, daca te pune capra si singurele atingeri sunt palmele peste fund. asta asa, in linii mari ... Offline #9 2012-01-09 21:59:07Re: care e diferenta intre a face sex si a face dragoste?
Ba da Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline Subiect inchis Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|