homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Are Chlamydia legatura cu infectia urinara?

#1 2012-01-10 17:10:32

mira11
Membru
Inregistrat: 2012-01-10

Are Chlamydia legatura cu infectia urinara?

Salut tuturor!
Va scriu si eu aici in speranta ca mai este cineva care s-a confruntat cu o asemenea problema si ce e de facut.

Acum cateva luni am dezvoltat si eu si prietenul meu o infectie urinara (la cateva saptamani diferenta, intai eu si apoi el), cu analize de urina care nu aratau tocmai bine, etc. Am luat amandoi tratament, dar problemele cu frecventele urinari si usturimi, nu au disparut in totalitate. Atunci ni s-a sugerat sa ne facem si analizele pentru bolile cu transmitere sexuala. Si s-a descoperit ca avem amandoi Chlamydia. In ciuda faptului ca folosim prezervativ, s-a intamplat o data asta vara sa se rupa, eu am luat imediat pastila de dupa, dar nici prin cap nu mi-a trecut sa ma verific amanuntit, neavand niciun simptom.

In fine, acum dupa tratament e mai bine, dar eu personal in continuare nu elimin toata urina, in sensul ca atunci cand vreau sa ma ridic de pe toaleta, imi vine sa fac din nou, si mai stau un pic, si ma chinui sa mai urinez un pic... nu mereu, dar la cateva zile am aceasta senzatie. Nu ma ustura, doare, etc, nu am secretii vaginale sau sangerari ciudate... A mai patit cineva asa ceva?
Multumesc!

#2 2012-01-10 17:27:28

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Are Chlamydia legatura cu infectia urinara?

ai in continuare infectie urinara. fa o urocultura.

#3 2012-01-10 18:47:30

mira11
Membru
Inregistrat: 2012-01-10

anca90 a scris:

ai in continuare infectie urinara. fa o urocultura.

Ultimele 2 uroculturi pe care le-am facut (in urma cu o luna, cand aveam aceleasi simptome) mi-au iesit perfect normale. De aceea credeam ca poate are legatura cu Chlamidya si faptul ca poate inca mai persista, in ciuda tratamentului. Si prietenul meu la fel are discomfort la urinare...

#4 2012-01-10 18:54:12

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

hmm, nu stiu daca in mod normal chlamydia iese la urocultura. pt secretiile din col, sigur trebuie analiza separata, expres pt chlamydia. poate e la fel si la urocultura. sau poate nu e de incredere laboratorul si emite rezultate fara sa faca analizele (nu m-ar surprinde). oricum, eu zic sa mergeti din nou la doctor, e clar ca tratamentul nu si-a facut efectul. eventual la alt medic, la care ai recomandari. succes!

Ultima oara a fost editat de anca90 (2012-01-10 18:54:58)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.