|
Nu esti logat.
Are Chlamydia legatura cu infectia urinara?#1 2012-01-10 17:10:32
Are Chlamydia legatura cu infectia urinara?Salut tuturor! Offline #2 2012-01-10 17:27:28
Re: Are Chlamydia legatura cu infectia urinara?ai in continuare infectie urinara. fa o urocultura. Offline #3 2012-01-10 18:47:30
Re: Are Chlamydia legatura cu infectia urinara?
Ultimele 2 uroculturi pe care le-am facut (in urma cu o luna, cand aveam aceleasi simptome) mi-au iesit perfect normale. De aceea credeam ca poate are legatura cu Chlamidya si faptul ca poate inca mai persista, in ciuda tratamentului. Si prietenul meu la fel are discomfort la urinare... Offline #4 2012-01-10 18:54:12
Re: Are Chlamydia legatura cu infectia urinara?hmm, nu stiu daca in mod normal chlamydia iese la urocultura. pt secretiile din col, sigur trebuie analiza separata, expres pt chlamydia. poate e la fel si la urocultura. sau poate nu e de incredere laboratorul si emite rezultate fara sa faca analizele (nu m-ar surprinde). oricum, eu zic sa mergeti din nou la doctor, e clar ca tratamentul nu si-a facut efectul. eventual la alt medic, la care ai recomandari. succes! Ultima oara a fost editat de anca90 (2012-01-10 18:54:58) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|