homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Splina sau altceva?

#1 2012-01-10 09:24:32

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

splina sau altceva?

Neata fetelor, am si o problema -  de  cateva zile (vineri) ma tot doare mijlocul, de ieri insa durerea s-a "prelins" in partea stanga si de aseara ma doare foarte tare in partea stanga sus sub coaste. Nu am dormit toata noaptea ca nu am putut sta in nici o pozitie.
Sa fie de la splina? am baut acum un ceai de galbenele si am luat un triferment (maine am programare la medicul de familie). este posibil sa fie altceva...eu am avut acum 5 sau 6 ani zona zoster si a fost de la coloana pana la buric dar pe partea dreapta si atunci am avut ceva dureri dar nu asa in fata si sub coasta, dar banuiesc eu ca daca era zona zoster imi apareau bubite in atatea zile nu?
Astept parerea voastra si va multumesc anticipat! wave

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#2 2012-01-10 20:38:08

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: splina sau altceva?

e greu de zis ce poate fi in absenta mai multor detalii. poate fi orice si trebuie mers la medic. in principiu eu ma gandesc initial la ceva renal, depinde daca mai ai si alte simptome...repet, poate fi absolut orice, deci mergi la medic.succes!

ps. cati ani ai de ai avut zona zoster acum cativa ani? poate fi si asta, nu se stie, dar tu iti poti da seama de caracterele durerii. de asemenea in cazul in care zona zoster nu a fost tratata suficient poate sa ramana o neuropatie reziduala care sa se manifeste inclusiv cand exista schimbari mai importante de temperatura - cum e acum, mai frig. durerea insa are caractere diferite pentru fiecare posibil scenariu, medicul va sti.

#3 2012-01-11 12:51:51

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

Re: splina sau altceva?

multumesc mult

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.