|
Nu esti logat.
Colpita bacteriana#1 2010-12-12 21:56:04
colpita bacterianabuna!am reusit in sfarsit sa-mi fac programare la cea mai bine cotata doctora din oras.mi-a pus diagnostic colpita bacteriana pt ca aveam sangerari intermenstruale si o secretie f f f urat mirositoare.mi-a zis k sangerarile sunt de la secretie nu de la anticc si mi-a dat metronidazol,tinizol 4 tablete doza unica si eu si partenerul,flagyl ovule si carpicon supozitoare. nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #2 2010-12-12 21:58:39
Re: colpita bacterianacolpita este o inflamatie a colului datorita prezentei unei infectii...in cazul tau provocata de bacterii... Ultima oara a fost editat de YoHanna (2010-12-12 21:59:04) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2010-12-13 12:55:01
Re: colpita bacterianaDiagnosticul este sustinut si de un examen de secretie? Asa se putea afla exact despre ce este vorba si tratamentul putea fi exact. "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #4 2010-12-13 21:44:09
Re: colpita bacteriananu...nici un medic nu mi-a facut facut examen de secretie...niciodata...si am tot avut probleme si cu candida...si cu de toate...rana pe col n-am..cel putin asa mi-a zis...dar sangerarile a zis k le am de la secretie nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #5 2010-12-13 22:07:17
Re: colpita bacterianaEu am o problema cu tratamentele prescrise dupa ochi, fara un examen exact. Eu as zice sa mergi sa faci un examen de secretie. Acolo va iesi clar la rezultat daca ai vreo infectie si cu ce anume. "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline Publicitateloading...
#6 2010-12-13 22:17:48
Re: colpita bacterianapai daca un doctor cotat ca fiind cel mai bun si la care astepti sa intrii 3 luni cu o programare nu imi zice....atunci unde sa ma duc sa mai am si incredere nu stiu nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #7 2010-12-13 22:31:09
Re: colpita bacterianaMergi la o clinica unde se recolteaza si se fac analize , rogi sa iti recolteze secretie si iti faci analiza. Offline #8 2010-12-14 09:51:39
Re: colpita bacterianaExact cum a spus si Mihaela, nu trebuie sa te duci la un control ca sa poti face niste analize. Te duci la un laborator, iti recolteaza si in functie de rezultate stii ce ai de facut. "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #9 2010-12-14 10:23:00
Re: colpita bacterianaeu zic sa nu te mai bazezi pe "medici cotati" Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #10 2010-12-17 10:17:42
Re: colpita bacterianada..stii ce e frumos acum...am terminat tratamentul acum 2 zile...si am dat in candida ... eu numai inteleg ce e si cu medicamentele astea...si cum e posibil ca de la flagyl 10 zile dupa ce le-am terminat dau in candida...o iau razna nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #11 2012-01-10 21:09:12
Re: colpita bacterianafetelor. e grava colpita bacteriana???? azi mi-au sosit rezultatele la analiza de secretie si scrie ca am infectie cu streptococ agalactiae grupa B iar la diagnostic colpita bacteriana. Ca tratament urmatoarele: cefuroxim 3 pe zi timp de 8 zile, nizoral 2 pe zi timp de 8 zile si voltaren supozitoare 1 pe zi timp de 8 zile. Va rog, spuneti-mi e grava boala asta? Oare trece cu medicamentele astea? Dar ce sa iau ca protectie pentru antibiotic pt ca de la efuroxim pot face candida. Va rog, ajutati-ma!!!! Offline #12 2012-01-10 21:15:31
Re: colpita bacteriananu e deloc grav, cum ii spune si numele, e o infectie cu o bacterie, streptococ Offline #13 2012-01-10 21:18:57
Re: colpita bacterianada? sunt foarte speriata, in viata mea nu am luat atatea medicamente odata. dar totusi, am avut un chiuretaj acu aproape o luna. Sa fi luat de acolo infectia? Ultima oara a fost editat de adelina10 (2012-01-10 22:07:01) Offline #14 2012-01-11 17:18:13
Re: colpita bacteriananu poate nimeni sa-mi spuna? Offline #15 2012-01-11 17:27:34
Re: colpita bacteriananu l-ai luat de la chiuretaj. streptococul asta traieste in intestin si e ft usor sa ajunga din zona anusului in vagin. se trateaza, dar problema cu el e ca revine, tocmai din cauza ca se muta usor dintr-un tract in altul. daca ramai insarcinata si vei naste natural, trebuie sa faci tratament chiar inainte de nastere, iti va spune medicul. altfel, nu afecteaza copilul pe timpul sarcinii. Ultima oara a fost editat de anca90 (2012-01-11 17:28:36) Offline #16 2012-01-11 18:59:59
Re: colpita bacterianamutumesc mult de tot anca90 !!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|