homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Colpita bacteriana

#1 2010-12-12 21:56:04

Adi_na
Full member
Inregistrat: 2009-02-01

colpita bacteriana

buna!am reusit in sfarsit sa-mi fac programare la cea mai bine cotata doctora din oras.mi-a pus diagnostic colpita bacteriana pt ca aveam sangerari intermenstruale si o secretie f f f urat mirositoare.mi-a zis k sangerarile sunt de la secretie nu de la anticc si mi-a dat metronidazol,tinizol 4 tablete doza unica si eu si partenerul,flagyl ovule si carpicon supozitoare.

ps.: imi explica si mie mai bine despre ce este vorba mai clar?e posibil sa sangerez de la o secretie? ce e mai exact colpita asta?ea mi-a explicat...dar cum sunt doctorii de la multe intrebari se plictisesc repede. ms anticipat

nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau...

#2 2010-12-12 21:58:39

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: colpita bacteriana

colpita este o inflamatie a colului datorita prezentei unei infectii...in cazul tau provocata de bacterii...
sangerari din cauza unei infectii pot sa apara doar cand ti-a provocat si rana pe col...
in cazul tau nu stiu ce-s cu aceste sangerari.

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2010-12-12 21:59:04)

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2010-12-13 12:55:01

alexamelin
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-13

Diagnosticul este sustinut si de un examen de secretie? Asa se putea afla exact despre ce este vorba si tratamentul putea fi exact.

"DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!"

#4 2010-12-13 21:44:09

Adi_na
Full member

nu...nici un medic nu mi-a facut facut examen de secretie...niciodata...si am tot avut probleme si cu candida...si cu de toate...rana pe col n-am..cel putin asa mi-a zis...dar sangerarile a zis k le am de la secretie

#5 2010-12-13 22:07:17

alexamelin
Full member

Eu am o problema cu tratamentele prescrise dupa ochi, fara un examen exact. Eu as zice sa mergi sa faci un examen de secretie. Acolo va iesi clar la rezultat daca ai vreo infectie si cu ce anume.

"DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!"

Publicitate

loading...

#6 2010-12-13 22:17:48

Adi_na
Full member

pai daca un doctor cotat ca fiind cel mai bun si la care astepti sa intrii 3 luni cu o programare nu imi zice....atunci unde sa ma duc sa mai am si incredere nu stiu neutral

#7 2010-12-13 22:31:09

Mihaella_
Full member
Inregistrat: 2006-12-18

Mergi la o clinica unde se recolteaza si se fac analize , rogi sa iti recolteze secretie  si  iti faci analiza.
In functie de rezultat vezi daca mai mergi sau nu la dr.
In general daca ai ceva , fac si antibiograma automat.

#8 2010-12-14 09:51:39

alexamelin
Full member

Exact cum a spus si Mihaela, nu trebuie sa te duci la un control ca sa poti face niste analize. Te duci la un laborator, iti recolteaza si in functie de rezultate stii ce ai de facut.

#9 2010-12-14 10:23:00

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eu zic sa nu te mai bazezi pe "medici cotati"
din ochi mi s-a zis si mie ca am rana pe col si trebuie sa ma cauterizez urgent ca e grav. si aveam ectopie si papa frontiu 2. si era medic foarte bun.
fa-ti analizele ca nu depind de nici o consultatie si apoi te duci cu ele la un medic sa ti le analizeze si sa iti dea tratament.

eu deja m-am invatat, cand simt ca am probleme ma duc, imi fac analizele si abia apoi ma duc la medic. asa economisesc si timp, si stres, si nervi

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#10 2010-12-17 10:17:42

Adi_na
Full member

da..stii ce e frumos acum...am terminat tratamentul acum 2 zile...si am dat in candida neutral... eu numai inteleg ce e si cu medicamentele astea...si cum e posibil ca de la flagyl 10 zile dupa ce le-am terminat dau in candida...o iau razna neutral

#11 2012-01-10 21:09:12

adelina10
New member
Inregistrat: 2012-01-06

fetelor. e grava colpita bacteriana???? azi mi-au sosit rezultatele la analiza de secretie si scrie ca am infectie cu streptococ agalactiae grupa B iar la diagnostic colpita bacteriana. Ca tratament urmatoarele: cefuroxim 3 pe zi timp de 8 zile, nizoral 2 pe zi timp de 8 zile si voltaren supozitoare 1 pe zi timp de 8 zile. Va rog, spuneti-mi e grava boala asta? Oare trece cu medicamentele astea? Dar ce sa iau ca protectie pentru antibiotic pt ca de la efuroxim pot face candida. Va rog, ajutati-ma!!!!

#12 2012-01-10 21:15:31

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu e deloc grav, cum ii spune si numele, e o infectie cu o bacterie, streptococ
ti s-a dat deja nizoral care e antimicotic tocmai ca sa nu faci candida

#13 2012-01-10 21:18:57

adelina10
New member

da? sunt foarte speriata, in viata mea nu am luat atatea medicamente odata. dar totusi, am avut un chiuretaj acu aproape o luna. Sa fi luat de acolo infectia?
deci crezi ca ca imi trece si peste cateva luni o sa pot sa raman insarcinata? imi doresc un copil..... Credeti ca mi se va deregla menstruatia de la infectia asta sau de la tratament?
streptococul agalactiae se transmite la partener? doctorita mea nu mi-a dat tratament si pentru partener...

Ultima oara a fost editat de adelina10 (2012-01-10 22:07:01)

#14 2012-01-11 17:18:13

adelina10
New member

nu poate nimeni sa-mi spuna? smile

#15 2012-01-11 17:27:34

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

nu l-ai luat de la chiuretaj. streptococul asta traieste in intestin si e ft usor sa ajunga din zona anusului in vagin. se trateaza, dar problema cu el e ca revine, tocmai din cauza ca se muta usor dintr-un tract in altul. daca ramai insarcinata si vei naste natural, trebuie sa faci tratament chiar inainte de nastere, iti va spune medicul. altfel, nu afecteaza copilul pe timpul sarcinii.
nu deregleaza menstruatia, nici streptococul, nici tratamentul. din pacate se transmite si la partener si daca el nu se trateaza, il poti lua din nou. dar cum spuneam, sansele sa il faci din nou sunt mari oricum neutral. din cauza asta, unii ginecologi aleg sa trateze streptococul de grup b doar inainte de nastere, in rest il lasa in pace. mie mi se pare mai buna abordarea in care incercati sa scapati de el si tu si partenerul si abia apoi incerci sa ramai insarcinata. poate ai noroc si nu reapare. suna-ti ginecologul si intreaba-l de tratament pt partener.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2012-01-11 17:28:36)

#16 2012-01-11 18:59:59

adelina10
New member

mutumesc mult de tot anca90 !!!   puss
chestia e ca doctorita mi-a dat foarte multe medicamente.... practic trebuie sa iau 6 pe zi! si la partener nimic.... o sa o caut sa o intreb si de tratament pentru el.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.