homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratament cu Macmiror si Cervugid (ovule)

#1 2012-01-12 15:25:00

yri89
Membru
Inregistrat: 2012-01-12

Tratament cu Macmiror si Cervugid (ovule)

Buna!

Am fost diagnosticata de catre medicul ginecolog cu o mica rana intravaginala si mi s-a prescris un tratament de 3 luni cu Macmiror si Cervugid. In prima luna dupa ciclu trebuie sa iau timp de 12 zile Macmiror ovule, si in cea de-a doua si treia luna, tot imediat dupa terminarea ciclului menstrual trebuie sa iau Cervugid ovule, tot timp de 12 zile. Intrebarea mea este daca in zilele in care nu iau niciun fel de ovule pot sa am contact sexual sau nu? Stiu ca in timpul tratamentului cu ovule nu pot, insa as vrea sa stiu daca se poate sa am contact sexual dupa cele 12 zile de tratament si pana la urmatorul ciclu menstrual?

Multumesc anticipat!

O zi buna!

#2 2012-01-12 15:29:46

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Tratament cu Macmiror si Cervugid (ovule)

indicat ar fi sa nu ai, asta ca sa favorizezi vindecare ranii, sa sporesti eficacitatea tratamentului. dar daca nu se poate smile, poti avea contacte cu prezervativ. grija la lubrifiere, sa fie suficienta.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.