homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Gingii cu probleme

#1 2011-10-10 20:54:53

margaluv
Membru
Inregistrat: 2011-10-10

gingii cu probleme

Buna, fetele,
Am 31 de ani si un copil de 4 anisori. Dupa sarcina am avut mari probleme cu dantura, peste care am trecut  popa  slava Domnului printr-o igiena orala stricta si vitamine peste vitamine. Acum am alta problema, mi s-au depigmentat gingiile si am mereu o senzatie de iesire a dintilor.. La inceput am zis ca poate mi se pare, dar persista si uneori imi sangereaza gingiile. Am incercat sa folosesc paste speciale de dinti, dar mai rau m-am iritat.\

Mi-ar fi de mare ajutor daca a mai patit cineva sa imi spuna cum a rezolvat.

multzu mult
va pup

#2 2011-10-11 10:49:45

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: gingii cu probleme

Incearca sa te clatesti cu ceai de cimbru, de mai multe ori pe zi, cate 5 minute.Nu stiu ce pasta de dinti ai folosit, dar Parodontax e foarte buna in astfel de probleme. Oricum, du-te si la dentist.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#3 2011-10-11 22:11:26

Peacekeeper
Sr. member
Inregistrat: 2011-09-06

Dentist !

Trust me or not, I don't give a fuck !
-------------------------

#4 2011-10-12 15:59:50

ellaella
Membru
Inregistrat: 2011-10-12

Marga,
Dentist IERI, nu suntem in epoca de piatra ce Dumnezeu? Avem acces la stiinta... Nu sta asa ca ramai fara dinti. Plus ca ce descrii tu acolo striga parodontoza! Eu am in stadiu incipient.. si nu e o veselie sa stii.. Medicu mi-a zis sa iau Piascledine 300 si asta fac de 4 luni. Se vad efectele bune, dar e pe bataie lunga si din pacate boala asta nu se vindeca.

sanatate si virtute!

#5 2011-10-18 17:13:30

margaluv
Membru

Buna,
Imi asuma certurile, aveti dreptate. Eu pun mare pret pe parerile de la oameni.
ella, cat costa piascledine si unde se gaseste? Trebuie reteta de la doctor ca sa il cumpar?

multzu

Publicitate

loading...

#6 2011-10-19 16:28:00

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

margaluv, e posibil ca tu sa ai alta problema si ce tratament urmeaza ellaella sa nu fie bun si pentru tine.
asadar mergi la medic, el te va indruma

#7 2011-11-29 16:17:03

dazi76
Membru
Inregistrat: 2011-11-25

Am 2 mamici prietene dragi care s-au confruntat cu problema asta..nu stiu daca toate mamicile se confrunta. Cert este ca ele se armonizeaza mereu in tratarea problemelor si acum imi povestesc , de zor, ce bine se simt dupa piascledine.  Plus ca medicamentul asta cica e bun si la artroze si ele sunt speriate de problemele de oase care apar dupa sarcina. Vad ca si ellaella il ia, ma gandesc ca isi face treaba bine. Sper ca ti-am fost de ajutor!

#8 2012-01-12 17:04:43

margaluv
Membru

Hei,

Multumesc pentru raspunsuri. Vreau doar sa va zic ca am mers la doctor si a zis ca e ok sa iau piascledine. deja am inceput tratamentul si parca e mai bine, dar tb sa iau pentru mult timp ca sa vad ce si cum.
seara frumoasa

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.