|
Nu esti logat.
Candida!!#1 2007-12-19 12:41:50
candida!!buna!fac un tratament cu gynozol pentru candida.am inteles ca nu trebuie sa am contact sexual in timpul tratamentului,dar dupa ce termin tratamentul cat trebuie sa mai fac pauza?si..la medic cand ma pot duce dupa terminarea tratamentului(sa vad daca mai am ceva)???multumesc!!!! Offline #2 2007-12-19 12:48:56
Re: candida!!dupa ce termini tratam oricand Mamica de 2 pui scumpi Offline #3 2007-12-19 14:48:27
Re: candida!!draga doctoressa.. am ajuns la exasperare azi am luat rezultatul de ex microscopic pe care scrie asa: celule epiteliale poligonale frecvente, celule epiteliale rotunde rare, celule cu aspect de clue cell absente, leucocite rare, tricomonas absent, levuri absente flora normala!! Offline #4 2007-12-19 20:05:53
Re: candida!!cam ciudat ca nu ti a iesit la examen...daca esti sigura ca e candidoza mergi mai degraba pe schema veche...si daca nu trece atunci altceva... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-12-21 10:57:34
Re: candida!!
e candida, asa zic si eu...poti sa faci cum zici insa parerea mea e ca daca schema veche a dat roade sa o folosesti tot pe aceea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|