homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Defapt ... vouă ce vă place cu adevarat la sex ?-4

#58 2012-01-12 09:50:23

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

Re: Defapt ... vouă ce vă place cu adevarat la sex ?

mai ales tigarea de dupa sex, nu? aia e.. esentiala, fara de aia nu s-ar putea.

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#59 2012-01-12 14:12:38

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

lol tigara de dupa rotfl pai si pentru noi astia nefumatori? lol

#60 2012-01-12 14:39:49

Vx2
Full member
Inregistrat: 2011-10-02

cand m-am lasat de fumat, prima data cand am facut-o si am vazut ca vrea sa isi aprinda o tigare i-am aruncat pachetul pe geam lol.  Iar... pentru noi astia nefumatori... se gasesc solutii.
Eu acum ma simt foarte bine dupa si fara sa fumez, cu toate ca nici nu concepeam asa ceva. hmm

A da, mai vreau sa adaug ca mie imi place la sex/ dragoste blabla, ca uneori apare senzatia aia de 'lupta'. Nu prea stiu eu cum sa descriu, dar presupun ca se intelege. Ma refer la cine "controleaza' situatia/ pe celalalt si cum.  smoke2

" Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore."

#61 2012-01-12 16:24:24

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

yuck....tigari. nu puteti sa beti un ceai sau altceva? tongue de ce trebuie o alta placere daca deja s-a consumat o placere? ca se cumuleaza? nustiu

#62 2012-01-12 16:27:26

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

ooo da bine tigara de dupa, indiferent ce se spune lol

insa mie intrebarea efectiva mi se pare stupida chicot cum ce imi place? ador sa transpir, sa imi creasca pulsul, sa risc sa rup patul sau sa imi sucesc un picior intr-o pozitie imposibila chicot come on people lol

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

#63 2012-01-14 01:40:50

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

coraline sa`ti rupi gatu ai incercat ? big_smile .... glumesc desigur

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.