homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Posibila sarcina

#1 2012-01-14 10:49:10

cristina_marineanu
New member
Inregistrat: 2008-04-03

posibila sarcina

Buna ziua! Seara trecuta (in perioada fertila) am avut un contact sexual si s-a rupt prezervativul. Prietenul meu zice ca s-a retras la timp si nu a terminat inauntru. De azi trebuie sa iau Duphaston 10 zile pt aparitia menstruatiei. Nu stiu ce sa fac...sa iau pilula de a doua zi si sa nu mai continui cu Duphastonul? Sau sa iau Duphaston 10 zile si sa astept? grater  Ma poate ajuta cineva?

#2 2012-01-14 11:20:27

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Re: posibila sarcina

daca el zice ca nu a ejaculat si e sigur, e ok. insa cum stiai tu ca esti in perioada fertila? daca ti s-a dat duphaston, inseamna ca ai mai avut intarzieri..si nu stiu cum poti calcula perioada fertila...
eu zic sa nu iei postinor si sa incepi tratamentul cu duphaston... insa mai asteapta si parerile fetelor cu mai multa experienta in domeniu... smile

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.