|
Nu esti logat.
Durere de ovar!!#1 2012-01-14 11:34:47
durere de ovar!!de ieri ovaru stang ma omoara...ma doare si atata imi este de rau si de greata....se poate sa fie de la pilula d a 2a zi?sau din ce cauza??ce sa iau sa treaca?? iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #2 2012-01-14 12:09:03
Re: durere de ovar!!poate te doare ca trebuie sa-ti vina...sau poate ca ovarul e inflamat, oricum daca nu vine menstra si durerea persista mergi la doctor. pe moment poti sa ceri de la farmacie ceva pt durere Offline #3 2012-01-14 12:10:05
Re: durere de ovar!!1. posteaza si tu pe viitor la "vreau sa aflu", aici nu se discuta probleme medicale Offline #4 2012-01-14 12:16:34
Re: durere de ovar!!Eu ti-am mai explicat ca atunci cand intrerupi ac se produc niste schimbari in corpul tau. Gandeste-te ca ai bagat 3ani hormoni in tine,si acum ai renuntat la ei. E ca si cum timp de 3 ani ar ninge continuu,si apoi iese soarele...e logic sa se topeasca zapada si sa aiba loc inundatii...alt exemplu nu gasesc. Offline #5 2012-01-14 13:21:13
Re: durere de ovar!!multumesc fetelor....da...e si inflamat...ieri am crezut ca innebunesc de durere:(... iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline Publicitateloading...
#6 2012-01-14 13:33:28
Re: durere de ovar!!ia no-spa, am inteles ca face minuni, asta pana ajungi la medic. Offline #7 2012-01-14 14:13:54
Re: durere de ovar!!multumesc fetelor...am luat no-spa si am tinut o sticla cu apa calda pe burta..si mi-a mai trecut....ma mai doare dar nu f tare...sper sa treaca odata de tot si sa apara menstra:* iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|