|
Nu esti logat.
Pentru doctoressa..pb grava#1 2011-06-11 12:46:21
pentru doctoressa..pb gravabuna ziua.mama prietenului meu este bolnava si nu stim ce sa facem.vinerea trecuta s-a trezit si piciorul stang nu putea sa il miste,parca a prinso un zgarci sus la pulpa..am zis ca poate trece,ca e de la reumatizm si asa....pe zi ce trece e tot mai rau.acum nu poate nici sta in fund...acum 3 zile am chemat ambulanta,i-a facut un algocalmin dupa care s-a simtit si mai rau...de dus la medic nu putem,caci nu se poate ridica de pe pat,mai ales sa stea in picioare sau in fund,iar ea locuieste la etajul 6.de la medicul de fam i sa dat aulin si diclofenac,dar fara rezultat.va rog ajutati-ma si dati-mi un sfat..nu mai stim ce sa facem. iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #2 2011-06-11 12:48:14
Re: pentru doctoressa..pb gravachemati din nou ambulanta.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #3 2011-06-11 13:09:12
Re: pentru doctoressa..pb gravain cj...pai daca nu se poate tine pe picioare...cum sa o coboram? iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #4 2011-06-11 13:17:00
Re: pentru doctoressa..pb gravao tineti voi in brate.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #5 2011-06-11 13:54:53
Re: pentru doctoressa..pb grava
chemati ambulanta, sunt o gramada de cauze pentru ce problema are si faptul ca dureaza de ceva timp ne arata ca intr-adevar trebuie internata si facute investigatii. cereti asta. Offline Publicitateloading...
#6 2011-06-11 14:46:33
Re: pentru doctoressa..pb gravaacum am sunat la ambulanta si o sa vina....multumesc fetelor" iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #7 2011-06-25 19:42:01
Re: pentru doctoressa..pb gravaCe s-a mai intamplat cu mama prietenului tau? Offline #8 2012-01-15 00:53:34
Re: pentru doctoressa..pb gravaabia acum am vazut mesajele....pai pana la urma pe mama fostului prieten a operat-o de hernie de disc...si nici acum nu e prea bine...din cate stiu:* iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|