homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Putin nedumerit..(putin mai mult...:)..)

#1 2007-12-18 17:27:22

alfa
New member
Inregistrat: 2007-12-18

Putin nedumerit..(putin mai mult...:)..)

Bun gasit la toti membrii acestui forum...Am fost diagnosticat cu clamidia..sad ..am inceput si tratamentul..Bineinteles i-am spui si prietenei mele cu care sunt impreuna de un an de zile....!!...Am primit rezultatele saptamana trecuta....DAR.....in urma cu 2 luni prietena mea si-a facut toate analizele sange ..urina...TOT..la spital.....si ei nu i-a iesit nimic...Cum se poate asa ceva...?...Problema care a iesit e urmatoarea.....M-ai inselat....!?!?....Raspunsul e...NUU!!!!.....Deci cum se ;poate ca eu sa am acum si ea nu ...???....Multumesc...

...Dragostea e singurul joc de doi in care amandoi pot sa castige....

#2 2007-12-18 17:34:58

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: Putin nedumerit..(putin mai mult...:)..)

ce metoda de contraceptie folositi?poate a luat dupa ce si-a facut analizele,nu e musai sa o aiba de mai mult de 2 luni!poate nici tu nu ai clamidia de mult

Ultima oara a fost editat de ionela (2007-12-18 17:36:31)

#3 2007-12-18 17:41:21

alfa
New member

HMMM...mai complicat...prezervativul...din cand in cand.....acum ea face ceva tratament cu doxicilina pentru acnee...de vreo 3 saptamani.....se poate a-i fii trecut....????...eu sunt in state ...ea in tara,,,,de aceea zice-am ca e mai complicat....in septembrie cand a fost la mine....am facut dragoste si cu prezervativ si fara....cand a mers in tara....si-a facut analizele complecte pt ca nu se simtea bine...si nu i-a iesit clamidia....cum se poate..??..

#4 2007-12-18 17:46:34

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

analizele care se fac de obicei nu cuprind si testul pentru chlamydia decat daca se specifica acest lucru... si medicii de la noi nu recomanda asa ceva decat daca le ceri tu, e posibil sa nu-si fi facut respectiva analiza

#5 2007-12-18 17:52:03

alfa
New member

Inteleg....E posibil sa-i fi trecut dupa tratamentul cu doxiciclina..?....dar ca sa fiu...fim mai siguri...smile....ce fel de analize sa-si faca...secretie vaginala..??..

Publicitate

loading...

#6 2007-12-18 19:29:02

alfa
New member

...Ma ajuta cineva..smile...?

#7 2007-12-18 21:14:58

oana irina
New member
Inregistrat: 2007-08-23

secretia vaginala este o analiza de baza, dar daca are clamidia nu cred ca o sa ii iasa. trebuie sa faca o analiza specifica. daca se duce la medic sau la un laborator si spune ca vrea sa afle daca are clamidia , vor stii ce analize sa ii faca.

#8 2007-12-19 04:15:28

alfa
New member

Inteleg.....multumesc mult...wink

#9 2007-12-19 07:54:08

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

alfa a scris:

HMMM...mai complicat...prezervativul...din cand in cand.....acum ea face ceva tratament cu doxicilina pentru acnee...de vreo 3 saptamani.....se poate a-i fii trecut....????...eu sunt in state ...ea in tara,,,,de aceea zice-am ca e mai complicat....in septembrie cand a fost la mine....am facut dragoste si cu prezervativ si fara....cand a mers in tara....si-a facut analizele complecte pt ca nu se simtea bine...si nu i-a iesit clamidia....cum se poate..??..

daca ea face tratament cu doxiciclina de 3 saptamani...poate de aici a izbucnit clamidia...de la antibiotice

#10 2007-12-19 09:20:03

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ralluka, nu e candida, chlamydia se transmite exclusiv prin contact sexual, in nici un caz nu se face de la antibiotice

#11 2007-12-21 22:49:35

sorinab
New member
Inregistrat: 2007-12-21

Buna alfa
Si eu am fost diagnosticata cu aceasta boala, din pacate acum 3 luni
Cred ca este un cosmar, pentru ca principalul motiv pentru care eu m-am dus la doctor au fost usturimi la urinare
Eu credeam ca sunt racita dar de fapt....
Ideea este ca medicul ginecolog mi-a luat probe pentru 3 analize : Chlamydia, Secretie vaginala si Streptococ B

Apropo de prietena ta...sa stii ca eu in a doua luna de tratament, medicamentul principal a fost doxiciclina ..deci ea daca are ..se poate trata fara sa vrea:)

Seara buna

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.