|
Nu esti logat.
Nelamurire#1 2012-01-15 21:19:21
nelamurirebuna Ultima oara a fost editat de mihaela13b (2012-01-27 13:57:29) Offline #2 2012-01-16 00:10:28
Re: nelamurirede ce ai facut test de sarcina? testul e valabil doar daca au trecut 3 saptamani de la contact sau mai mult. daca le-ai luat corect este imposibil sa ramai, daca le-ai luat prima oara din prima zi de menstruatie ai fost protejata dupa 4 ore deci nu era nevoie de protectie suplimentara. sper ca stii ca dupa o folie faci pauza de 7 zile si in a 8-a incepi alta folie, indiferent daca mai sangerezi sau nu. nu incepi mereu foliile in prima zi de menstra, ci doar cand le iei pentru prima oara sau daca intrerupi administrarea pentru o perioada. esti protejata si in pauza daca iei toate cele 21 de pastile active de pe folie. ce simti tu acolo nu are legatura cu sarcina si nu stiu sigur daca e de la ac. poate sa fie balonare sau mai stiu eu ce. nimic grav, oricum Offline #3 2012-01-16 13:15:43
Re: nelamurire
Draga mea, faptul ca ti-a crescut putin burta poate fi semn ca te-ai ingrasat, nicidecum ca esti gravida Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|