|
Nu esti logat.
Probleme grave...sau..?AJUTOR!#1 2012-01-15 19:07:47
Probleme grave...sau..?AJUTOR!Buna,as dori sa ma ajutati cu o opinie sau un sfat daca se poate...sunt cam panicata :(( Anul trecut prin decembrie m-am lovit din greseala la sani,mai exact la sfarc. S-a si umflat si dupa o sapt de comprese cu apa rece a trecut,numai ca la o sapt. in locul respectiv unde a fost umflat s-a format ca un fel de punct alb(cos) si ieri s-a spart...si a curs toata chestia aceea alba afara,cu tot cu sange.M-am dezinfectat cu spirt sanitar si cu rivanol si mi s-a facut ca o mica rana.Azi iar s-a umflat locul respectiv si in momentul in care l-am strans putin ca sa verific daca ma doare a curs din nou o chestie albicioasa si da,doare. De fapt ma dor ambii sani ca peste o sapt imi vine menstra. Va rog sa ma ajutati! Poate fi cancer???????????????? :| ca la palpare nu simt nimic anormal...si de regula imi examinez sanii o data pe luna! Offline #2 2012-01-15 22:49:04
Re: Probleme grave...sau..?AJUTOR!Te sfatuiesc sa mergi la un control!!Nu este cazul sa te sperii ca ai cancer, dar este indicat sa mergi la un control,fiecare organism reactioneaza in felul lui.Sfatul medicului este cel mai competent. Offline #3 2012-01-16 10:53:14
Re: Probleme grave...sau..?AJUTOR!Am inteles,multumesc de sfart! Dar a-ti putea sa-mi spuneti,va rog,la ce medic ar tb.sa apelez? Mi-e ft.frica si nu stiu ce sa fac Offline #4 2012-01-16 10:55:10
Re: Probleme grave...sau..?AJUTOR!
la un medic ginecolog Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-01-16 10:55:25) What doesn't kill me, makes me stronger Offline #5 2012-01-16 14:02:53
Re: Probleme grave...sau..?AJUTOR!Multumesc..sper ca totul sa fie bine Offline Publicitateloading...
#6 2012-01-16 15:30:25
Re: Probleme grave...sau..?AJUTOR!Iti tinem pumnii. Insa nu amina, mergi la medic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2012-01-17 09:08:36
Re: Probleme grave...sau..?AJUTOR!Multumesc! Am fost ieri la un medic ginecolog,care m-a trimis la un chirurg.. Fiindu-mi teama,azi dim.m-am dus la medicul de fam.care mi-a dat trimitere la un endocrinolog... Acum sunt total bulversata..:-( De ce,cele 2 pareri nu coincid cu toate ca sunt ambii medici?!? Voi ce parere aveti? Offline #8 2012-01-17 09:15:03
Re: Probleme grave...sau..?AJUTOR!asculta de ginecolog in primul rand. Nu-ti fie teama, oricum ai privi situatia, vizita la medic poate fi doar spre binele tau. Offline #9 2012-01-17 14:13:52
Re: Probleme grave...sau..?AJUTOR!Multumesc tuturori pt pareri si sfaturi! Am mai discutat cu o prietena care mi-a recomandat sa merg la un endocrinolog pt ca ginecologu in afara de consultatia generala si o ecografie n-are cu ce sa ma ajute... Asa ca mi-am luat inima-n dinti si m-am dus la un endocrinolog,unde am dat de o doamna doctor ft draguta,care mi-a dat trimiteri pt mai multe analize inclusiv eco. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|