|
Nu esti logat.
Anticonceptional in lipsa menstruatie!#1 2012-01-16 10:45:45
anticonceptional in lipsa menstruatie!buna ziua! Offline #2 2012-01-16 10:58:47
Re: anticonceptional in lipsa menstruatie!ma explica o data cum le-ai luat, ca eu nu inteleg. spui ca ai luat 2 pastile "in afara ciclului" . inainte nu ai mai luat nimic? astea au fost primele si singurele pastile? in cazul asta, nu esti protejata si ti-ai si dereglat ciclul. Offline #3 2012-01-16 13:27:51
Re: anticonceptional in lipsa menstruatie!mai mult, nu conteaza deloc cind a fost ultima zi de ciclu, ci cind a fost prima zi a ultimei menstruatii Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2012-01-17 16:49:54
Re: anticonceptional in lipsa menstruatie!prima zi a ciclului a fost pe 30 decembrie eu nu am luat atunci pastila, am luat dupa ce s-a terminat ciclul de cateva zile, pe 10 ianurie, 2 zile dupa care le-am oprit pentru ca mi-am dat seama ca nu este corect sa iau prima pastila asa in orice zi decat in perioada ciclului, probabil acum deja mi-am dat peste cap urmatoarea menstra!!! Offline #5 2012-01-17 17:04:48
Re: anticonceptional in lipsa menstruatie!puteai sa iei pastila in orice zi a lunii, cu mentiunea ca trebuia sa te protejezi 7 zile suplimentar, cat timp luai 7 pastile corect. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|