buna seara,
va deranjez cu urmatoarele probleme:sunt insarcinata in 25 de saptamani iau la indemnul ginecologului care imi urmareste sarcina natalvit, captafer si endolex si pana de curand am luat gynipral intrucat am avut iminenta de avort.acum cateva zile la dus am simtit in zona perianala niste "cosulete", mici, abia se vad, n-au aspect de conopida si nici creasta de cocos.pe unul dintre ele l-am atins cu unghia si a inceput sa sangereze, la fel am simtit in ziua urmatoare cand m-am sters pe hartie am vazut sange si greu s-a oprit.am fost azi la dr sa-i zic ce probleme am, m-a urcat pe masa fara se se uite dupa asa zisele cosulete de care i-am povestit, mi-a zis ca am o secretie urata si mi-a luat secretie de col, rezultatul il voi primi in 10 zile.mi-a dat sa iau gyniel ovule,eficef si fluomizin.oare ce ar putea fi?eu am tot citit pe net si tare mi-e frica de un hpv.eu nu am mai facut sex de mai bine de 2 luni,iar sotul este singurul cu care am facut sex neprotejat, iar el este ok. de asemenea am observat o inflamare ca gen cos/furuncul in zona exteriorul vaginului partea dreapta, ma gandesc la glanda bartholin. de la ce s-ar putea umfla?cele 2 luni fara sex ar fi putut afecta cumva?sau tot de la vreo infectie?umflatura doctorita n-a observat-o ca nu mi-a zis nimic si eu n-am mai apucat sa-i zic deoarece ma primise fara programare si era o coada de programate.....mentionez ca la inceput de sarcina am facut analizele prescrise citomegalovirus, hcv, toxoplasma, antigen hbs samd si mi-au iesit ok sau cel putin asa mi-a zis dr.si mai am o problema cu care ma confrunt:dupa ce mananc, daca stau pe un scaun fara spatar sau daca conduc mai mult, sau daca dorm pe partea dreapta ma doare sub sanul drept coasta sau n-am idee ce e si simt ca parca ma si arde;daca imi schimb pozitia imi trece. oare de la ce o fi?ma gandisem la ficat ca mi-a iesit colesterolul cam mare, dar ce sa caute ficatul atat de sus?e exact zona de la stern putin in dreapta sub san.
in speranta ca am fost destul de precisa ca sa ma puteti ajuta astept cu nerabdare raspunsurile voastre.
va multumesc!