homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pastila karissa uitata!aris

#1 2012-01-18 19:29:25

diana dia
New member
Inregistrat: 2012-01-18

pastila karissa uitata!aris

Buna fetelor! am si eu o problema:(..dupa 6 luni de pastile yaz,am inceput sa iau karissa. pastilele obisnuiesc sa le iau seara la ora 9. exact la prima cutie , am uitat sa iau o pastila , pe data de 8 , observand asta abia dupa aproximativ 20 ore , timp in care am avut si contact sfarsit cu ejaculare interna. pastila uitata fiind penultima am aruncat'o  , urmand ca seara , in data de 9 sa o iau pe ultima . urmatoarea zi,in 10 , adica acum 8 zile am inceput alta cutie. ultimul contact pe care l'am avut a fost dimineata, dupa ce am uitat pilula. ce ma nelamureste pe mine e daca am ramas sau nu insarcinata, avand in vedere ca pe data de 11, adica la a doua pastila din urmatorul blister,mi'a venit ciclul (cred) era o sangerare destul de abundenta,ce m'a tinut o saptamana. banuiesc ca acum e prea devreme sa imi fac un test de sarcina, si in plus nu stiu daca AC pot schimba rezultatul real al testului. Va rog frumos, da'ti un sfat , o idee. Multumesc!

#2 2012-01-18 20:48:14

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: pastila karissa uitata!aris

diana dia, ai warn pentru postare multipla.
te rog sa citesti regulamentul.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.