|
Nu esti logat.
Panaritiu?#1 2012-01-19 16:57:22
panaritiu?buna fetelor, aveti idee la ce laborator as putea sa merg pentru o suspiciune de panaritiu? la un deget de la mana in jurul unghiei, nu a cedat cu antibiotic local (baneocin). la medicul de familie daca imi da direct antibiotice nu-mi convine, e ca si cum as da eu cu banul. la Institutul dermato Scarlat Loghin, unde am mai fost, de fapt cred ca e singurul din Bucuresti, stiu ca dermatologul te trimite intai la laborator sa vada ce este. dar la panaritiu se poate sa ia o proba? trebuie sa taie, intepe umflatura? sau poate lua de la baza unghiei sau din piele? daca da, ma intreb daca fac examen bacteriologic din proba, ca altfel daca doar se uita la microscop si-mi zice ca e nu stiu ce coc, si-mi da antibiotice tot dupa ureche, din nou, mai bine dau eu cu banul. vreau sa stiu exact la ce e sensibila nenorocirea aia. de fapt e problema mamei, si femeia asta nu se duce nici moarta si fripta la medic dar macar daca reusesc sa o tarasc pana acolo sa nu fie degeaba. la med-life si sinevo fac asa ceva? intreb pentru ca stiu de la voi ca macar ei daca ceri cultura, cultura iti fac, nu ca altii... ceri culturi si tot cu ex. microscopic te trezesti pe buletin... multumesc! of Offline #2 2012-01-19 19:41:12
Re: panaritiu?Inceraca cu unguent ihtiolat, daca infectia nu este f. avansata va ceda. Offline #3 2012-01-20 14:51:22
Re: panaritiu?multumesc dar cum o are de ceva cam mult timp si nici nu cedeaza cu antibiotic local, cred ca este destul de avansata... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|