|
Nu esti logat.
Mestruatie sau ce?#1 2007-12-23 12:41:52
mestruatie sau ce?Va rog sa ma lamuriti cat mai repede ca numa pot de teama! am fost la medic si mi-a prescris ca am chisturi ovariene cam de 4 respectiv 1cm, ei bine la cateva zile mi-a venit mestruatia care m-a tinut o sapt s-a oprit 2 zile timp in care am avut numa o scurgere maronie si dupa a venit iara normal si de 2 saptamani nu se mai opereste. Domnul doctor mi-a prescris sa iau polidin, ampicilina,flamexin si flagyl, tratament pe care-l fac de 3 zile dara tot nu se opreste. Offline #2 2007-12-23 16:03:25
Re: mestruatie sau ce?in primul rand, editeaza mesajele, k vei primi warn;in al doilea rand, daca vezi ca nu se opreste, mergi la un medic, nu sta asa. Offline #3 2007-12-23 16:20:27
Re: mestruatie sau ce?tratamentul prescris nu vad cum ar putea opri sangerarea. poate ar trebui sa te mai vada si alt dr. mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|