homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ciprinol si ovare polichistice

#1 2012-01-21 21:35:33

livia00
New member
Inregistrat: 2011-09-07

Ciprinol si ovare polichistice

Buna fetelor, am si eu niste lamuriri, poate a mai trecut cineva prin situatia mea. In septembrie la ecograf mi s-a zis ca am ovare polichistice si am urmat tratament cu Diane35 pana in ianuarie. Nu am avut probleme de la tratament, totul a fost in regula. In ianuarie am revenit la ecograf, chisturile sunt mai mititele si am spus ca as vrea sa revin la utrogestan (pe acesta il luam mai de jumate de an, inainte de Diane35).

Toate bune si frumoase, insa mi-a marit doza de utrogestan (mi-a dat 200 mg/zi 10 zile, inainte luam 100 mg/zi tot 10 zile) si in plus mi-a dat si Flamexin si Ciprinol in perioada menstruala (ciprinol 2/zi la 12 ore, 5 zile/luna). Dupa 3 zile jumate de Ciprinol ma mananca pielea destul de tare si nu mai pot lua asa ceva. Citind pe diverse forumuri, mi se pare ca ciprinolul e destul de puternic, adica se administreaza in situatii grave, iar mie doctora nu mi-a lasat impresia ca e grava situatia mea.
Voi ce ziceti?
Ati avut si voi reactii adverse de la Ciprinol?

#2 2012-01-21 23:02:20

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Re: Ciprinol si ovare polichistice

eu am avut doar stari de greata de la ciprinol pastile
in schimb de la injectabil n-am avut nimic

Sa nu te astepti sa te salut!

#3 2012-01-22 16:49:44

luiza25
New member
Inregistrat: 2012-01-05

mie mi-a fost rau de la zanocin si mi l-a inlocuit cu ciprinol si m-am simtit mult mai bn de la ciprinol. L'am luat tot in combinatie cu flamexin cum il iei tu. trebuie sa vb  doctorul care ti l-a prescris sa ti-l schimbe daca nu te simti bine de la el.

Ultima oara a fost editat de luiza25 (2012-01-22 16:50:50)

Zorii ma-ntreaba, de ce nu ma culc
Soarele imi spune, ca am stat prea mult
Visele mele, incerc sa strig asa:
“E viata mea”, da vina pe ea!

#4 2012-01-22 19:59:25

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

am luat cirpinol 20 d zile si nu am avut nicio reactie adversa

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.