|
Nu esti logat.
Dureri abdominale#1 2011-12-28 13:13:23
Dureri abdominaleBuna ziua, acum vreo 2 sapt mama s-a internat la spital cu dureri abdominale fffffff mari i-au facut investigatii i-au zis k are 4 calculi renali si nisip, un calcul l-a eliminat atunci la spital, ink unul sambata de dimineata, dar de atunci in fiecare dimineata are dureri zilnice si usturimi, analizele i-au iesit bine, ecografiile la fel, si radiografia abdominala, dar ea s-a speriat k de ce o doare zilnic cam o ora. Adevarul e k si eu m-am speriat dat fiind faptul k acum 7 ani a fost operata de neoplasm de col uterin, dar doctorii i-au zis sa stea linistita si noi la fel k nu are nici o legatura, ea lucrand in sistemul sanitar normal k s-a dus la cel mai bun doctor de la spita cantacuzino. Or mai tine-o durerile astea intreb eu? Ultima oara a fost editat de georgianaf (2011-12-28 13:13:46) Offline #2 2011-12-28 14:23:57
Re: Dureri abdominalema gandesc sa nu fie iritata uretra de la eliminarea calcului. Sa incerce sa ia o pastiluta de no spa si sa bea ceai de merisor. Sa repete si urocultura sa vada daca nu a aparut o infectie pe parcurs. Sanatate! Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-12-28 14:24:30) What doesn't kill me, makes me stronger Offline #3 2012-01-09 08:21:21
Re: Dureri abdominaleMultumesc frumos de raspuns....de vreo 5 zile nu mai are dureri, sa speram k asta a fost tot Offline #4 2012-01-09 08:26:57
Re: Dureri abdominalepentru nisip la rinichi este bun si ceaiul de codite de cirese si de barba de porumb. eu luam si cistenal picaturi pt asta Offline #5 2012-01-09 10:55:04
Re: Dureri abdominaleSaru'mana pt sfaturi....k ne-a inebunit cu durerile ingrozitoare, nici noi nu avem ce ii face si se chinuie pana scoate afara....offf bolile astea Offline Publicitateloading...
#6 2012-01-14 19:47:06
Re: Dureri abdominaleBuna ziua. Am o durere sub burta, ca si cum mi-ar veni menstruatia, insa tocmai asta e, imi intarzie de 10 zile si nu stiu ce sa mai fac. Am luat acum ceva timp tratament cu duphaston si mi s-a reglat menstruatia, dar luna trecuta am avut dureri foarte mari la menstruatie cu cadere de calciu si voma, apoi doctorul mi-a dat tratament cu calciu si magneziu..sa fie asta problema ,de asta imi intarzie?..si durerile abdominale?..este exclus o sarcina,deci asta nu poate fi motivul...va rog sa ma ajutati cu un sfat... Offline #7 2012-01-14 19:49:05
Re: Dureri abdominaleeu zic sa mergi la medic, sa faci o echografie si niste dozari hormonale, sa vezi de ce ai dereglarile astea Offline #8 2012-01-14 19:54:59
Re: Dureri abdominalepai ecografie mi-am facut si abdominala si intravaginala..cred ca asa se numeste, iar doctorul ginecolog mi-a spus ca e totul ok acolo, ca probabil din cauza la stres si oboseala imi intarzie si mi-a dat acel tratament de care spuneam, cu duphaston...de 2 ori am fost si mi-a dat acelasi lucru, nu as vrea sa merg iar sa imi spuna acelasi lucru si sa dau 80 de lei,dar nici sa iau de capul meu duphaston nu stiu daca e bine,,,offfff Offline #9 2012-01-23 19:01:36
Re: Dureri abdominalece te doare mai exact? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #10 2012-01-23 19:23:30
Re: Dureri abdominaleda, poate mai ales daca nu e tratata corect. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|