|
Nu esti logat.
Stiati ca....?(totul despre sanatate,ingrijirea corpului,parului,etc)-2Pagini: 1 2
#20 2012-01-23 11:32:49
Re: Stiati ca....?(totul despre sanatate,ingrijirea corpului,parului,etc)iaca, noroc (,) ca nu beau lapte deloc Offline #21 2012-01-23 12:51:34
Re: Stiati ca....?(totul despre sanatate,ingrijirea corpului,parului,etc) lapte. eu chiar sunt in siutuatia de a tine regim fara lapte, dermatologul mi-a interzis sa mai beau lapte ca sa scap de acnee. Offline #22 2012-01-23 13:02:18
Re: Stiati ca....?(totul despre sanatate,ingrijirea corpului,parului,etc)din cate stiu eu, treaba cu laptele/lactatele in general se aplica doar in cazul anumitor antibiotice, nu este nicidecum o regula general valabila. stiu ca absorbtia tetraciclinelor este influentata de lactate, alte cazuri nu mai cunosc. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #23 2012-01-23 13:06:04
Re: Stiati ca....?(totul despre sanatate,ingrijirea corpului,parului,etc)unidoxul (doxiciclina) e o tetraciclina din generatia a II-a. poate ca doar prima generatie de tetracicline e afectata de lapte (daca scria pe prospect ca se poate bea cu o cana de lapte...) Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-01-23 13:06:54) Offline #24 2012-01-23 13:13:38
Re: Stiati ca....?(totul despre sanatate,ingrijirea corpului,parului,etc)a, asa o fi, nici n-am cercetat ce e unidox cum zici, o fi vorba de generatii mai vechi de tetracicline, habar n-am. oricum ai demonstrat singura ca lactatele n-au treaba cu toate antibioticele "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline Publicitateloading...
#25 2012-01-23 14:40:16
Re: Stiati ca....?(totul despre sanatate,ingrijirea corpului,parului,etc)diferenta dintre microb si bacterie stie cineva care este? Offline #26 2012-01-23 14:43:36
Re: Stiati ca....?(totul despre sanatate,ingrijirea corpului,parului,etc)microb e un temen generic, popular pentru bacterie, virus... orice lighioana microscopica si rea Offline #27 2012-01-24 12:20:04
Re: Stiati ca....?(totul despre sanatate,ingrijirea corpului,parului,etc)
^subscrie jeannie:microb este definitia generalizata a bacteriilor,parazitilor,fungilor si a virusilor.Aceste categorii de vietuitoare inferioare se trateaza (OBLIGATORIU) diferit pt ca se transmit prin diferite cai si au alt ciclu biologic(de infestare) Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline
Pagini: 1 2
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|