homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Greturi, si stari de voma.

#1 2012-01-24 18:17:05

ronie
New member
Inregistrat: 2010-12-12

Greturi, si stari de voma.

Buna.
Dupa cele 7 zile de pauza, cand incep o folie noua, prima noapte de ceva timp imi este rau,si am stari din astea de voma sad
Care poate fi motivul?
Ca sa fie clar, doar dupa prima pastila din noua folie sad

#2 2012-01-24 18:18:01

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Greturi, si stari de voma.

de cat timp iei pastile ?

#3 2012-01-24 18:22:12

Vx2
Full member
Inregistrat: 2011-10-02

si stari de voma, sau doar greturi? si la cat timp se instaleaza dupa ce iei pastila? si ce pastile iei? si de cat timp? si... prescrise de doctor sau asa... alese de tine?

am vazut la alt topic ca esti "tip" din ce ai postat (la love& sex: sex oral" deci... de ce iei anitconceptionale?lol

Ultima oara a fost editat de Vx2 (2012-01-24 18:23:45)

" Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore."

#4 2012-01-24 18:42:52

ronie
New member

Ideea e ca noi ambii folosim acelasi account. E mai comod.
Pastile - de un an deja.
De obicei pastila o iau la 20.00, iar greturile, le am asa dupa 12 noaptea, ma trezesc ptr ca imi este rau sad
Ma aflu in UK, invat aici si pastilele mi le dau la un centru specializat.
Dar faza e ca doar la prima pastila dupa pauza. Ar fi cazul sa cer schimbarea lor?

#5 2012-01-24 18:59:47

Vx2
Full member

da, indicat este sa mergi la un consult ginecologic/ la un cabinet de planning. Vezi acolo ce raspunsuri primesti (dar daca starile acestea se instaleaza doar atunci, fara sa existe alti factori: sa mananci ceva aiurea sau altceva). Daca medicul iti recomanda alte pastile incerci varianta asta. Daca iti spune ca de la pastile nu are cums a fie emrgi la medicul de familie sau undeva unde sa faci niste analize (desi, din ce ai spus tu... cauza o reprezinta anticonceptionalele.)

Succes.

" Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore."

Publicitate

loading...

#6 2012-01-24 19:05:01

ronie
New member

Mersi mult. Stranie chestia asta, tot anul nimic si acum ultimele 2 3 luni a aparut acest fenomen. sad

#7 2012-01-24 19:15:59

Vx2
Full member

se mai intampla sa ti se dea putin organismul peste cap... pana la urma anitconceptionalele nu sunt pastile de faringosept, au concetratii diverse de hormoni si se poate intampla ca pur si simplu organismul tau sa nu se mai impace cu ele.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.