homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cat de periculos poate fi..

#1 2012-01-24 19:59:05

eva_an
Full member
Inregistrat: 2012-01-08

Cat de periculos poate fi..

Cat de periculos poate fi un fir de par de animal inhalat? Am o fobie legata de asa ceva.. va

You came to see the mobscene
I know it isn't your scene
It's better than a sex scene and it's
So fucking obscene, obscene, yeah

#2 2012-01-24 20:02:05

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Cat de periculos poate fi..

eu zic ca nu e periculos
esti alergica ?

#3 2012-01-24 20:20:13

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

eu stiam ca cel de pisica este destul de periculos..
cunosc un caz care a inghitit par de pisica , s-a lipit de ficat si...mai departe nu mai stiu ca s-au racit relatiile..

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#4 2012-01-24 20:25:42

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

de la un fir de par nu cred ca se intampla nimic
sa fim seriosi...nu avem toti bunici la tara sau animalute in casa...si nu cred ca am patit careva ceva.
asa ca stai linistita

#5 2012-01-24 20:26:29

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

tras pe nas, ca cocaina? lol

Scuze, dar cred ca ai inhalat multe fire de animal fara sa iti dai seama si ai supravietuit, deci o sa supravietuiesti si la asta. Daca ai ghinion orice poate fi FATAL, dar speram ca esti norocoasa smile

Publicitate

loading...

#6 2012-01-24 20:28:21

eva_an
Full member

heimdall a scris:

eu zic ca nu e periculos
esti alergica ?

nu
insa am in ultimul timp tot vad par de pisica mai peste tot si am citit ca ar putea produce chist hidatic,dc se aseaza pe ficat.si cum sunt mai paranoica disperat ,m-am gandit ca poate voi aveti alta opinie

#7 2012-01-24 20:31:52

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

stai linistita, am avea toti chist hidatic lol eu sigur, ca iau in brate toate pisicile pe care le prind

#8 2012-01-24 20:39:14

eva_an
Full member

heimdall a scris:

stai linistita, am avea toti chist hidatic lol eu sigur, ca iau in brate toate pisicile pe care le prind

chicot

#9 2012-01-24 20:42:52

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

eu stau cu pisica in pat si-mi lasa multa blana cesafac

#10 2012-01-24 20:46:35

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eu am avut 5 pisici si nu stiu cati caini (am uitat sa precizez, deodata! lol ) si  traiesc lol si la fel si familia mea, n-are nimeni nimic

Ultima oara a fost editat de coraline (2012-01-24 20:52:06)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#11 2012-01-24 21:09:05

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

faceti si voi un research zdravan inainte sa va apuce panici de genul asta. lol un fir de par poate ajunge extrem de greu in plaman daca e inhalat, sansele sunt infime de fapt. pt ca suntem noi construiti de asa natura ca nu putem sa inhalam ceva atat de mare precum firul de par. ( ramane blocat ori in nas chiar in parul nostru din dotare, ori pe traseu undeva) asa e proiectat sistemul nostru respirator. iar in ficat, daca e inhalat, NU are cum sa ajunga, mai.  lol  decat daca persoana respectiva are in loc de plamani, ficati.
iar daca il inghiti, e si mai nasoala treaba, pt ca firul de par de pisica poate provoca rani destul de serioase odata ce este eliminat "pe dincolo", cred ca zgarie ca dracu'.   spranceana  de aceea apar hemoroizii.

Ultima oara a fost editat de passenger (2012-01-24 21:10:38)

#12 2012-01-24 21:17:40

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

nu ajung in ficat firele de par inhalate, nici macar cele inghitite.
nu provoaca hemoroizi.
nu provoaca chist hidatic. chistul hidatic il provoaca o contaminare cu fecale de caine, deci firul de par de pisica nu, poate firul de par de caine, in cantitate mare, din zone delicate ale cainelui smile
abia omoara un fir de ebola pe cineva, ca sa zic asa, un fir de par in nici un caz.
foarte foarte mult par poate provoca popularul hair-ball, la oameni ca si la pisici, dar eu una nu am vazut decat un caz, la o babuta care avea aproximativ 30 pisici intr-o grasoniera.
sa ne calmam,deci.

#13 2012-01-24 21:19:24

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

passenger a scris:

faceti si voi un research zdravan inainte sa va apuce panici de genul asta. lol un fir de par poate ajunge extrem de greu in plaman daca e inhalat, sansele sunt infime de fapt. pt ca suntem noi construiti de asa natura ca nu putem sa inhalam ceva atat de mare precum firul de par. ( ramane blocat ori in nas chiar in parul nostru din dotare, ori pe traseu undeva) asa e proiectat sistemul nostru respirator. iar in ficat, daca e inhalat, NU are cum sa ajunga, mai.  lol  decat daca persoana respectiva are in loc de plamani, ficati.
iar daca il inghiti, e si mai nasoala treaba, pt ca firul de par de pisica poate provoca rani destul de serioase odata ce este eliminat "pe dincolo", cred ca zgarie ca dracu'.   spranceana  de aceea apar hemoroizii.

pass rotfl

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#14 2012-01-24 21:19:24

eva_an
Full member

multumesc pt raspunsuri m-am mai linistit

#15 2012-01-24 22:02:51

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

moksha, babuta cu 30 de pisici?  big_smile  n-o fi vorba de mine? desi nu am eliminat niciun hairball pana acum, deci nu-s eu.

#16 2012-01-24 22:36:31

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

passenger a scris:

moksha, babuta cu 30 de pisici?  big_smile  n-o fi vorba de mine? desi nu am eliminat niciun hairball pana acum, deci nu-s eu.

pai nici ea nu l-a eliminat, a facut ocluzie intestinala in schimb smile

#17 2012-01-25 00:03:55

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

De acord cu fetele. Eu avut pisici toata viata, incepand cu una care avea o pasiune pt patutul meu de bebelus, plus multe altele dupa si inca-s alive and kickin' big_smile

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#18 2012-01-25 02:37:03

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

passenger a scris:

rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.