|
Nu esti logat.
El are eu nu#1 2007-12-22 15:18:24
el are eu nubuna !!v'am mai vbt despre problema mea...prietenul meu sustinea k are gonoree,boala cu transmitere sexuala si spunea k a luat'o de la mine.eu mi'am facut analize la secretie si mi'a iesit k nu am vreo boala cu transmitere sexuala...mi'a zis k doctorita la kre a fost el i'a zis k gonoreea nu iese la analize la fete.e adevarat?dupa un simplu consult ii putea spune k are gonoree??voi ce spuneti?? Offline #2 2007-12-22 15:24:58
Re: el are eu nuIn primul rand trebuia sa-ti continui problema la primul subiect deschis de tine "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #3 2007-12-22 17:55:01
Re: el are eu nu
La barbat diagnosticul se pune pe baza unui examen la microscop a unei picaturi de secretie uretrala iar rezultatul este imediat. La femei este nevoie de efectuarea unei culturi a secretiilor vaginale iar rezultatul este dat dupa 48 de ore. happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-12-22 18:40:03
Re: el are eu nuda..i'am expus problema mea ,kt despre el mi'a zis sa se duca si el la un dermatolog.a fost si asta i'a zis k are. Offline #5 2007-12-24 11:47:06
Re: el are eu nugioonitza, daca i-ai spus medicului despre ce e vorba si ti-a facut analiza specifica, ei bine, nu ai. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|