|
Nu esti logat.
Sarcina si cistita#1 2012-01-25 10:09:12
sarcina si cistitabuna! sunt insarcinata de 6 saptamani si tare ma supara cistita, am fost si internata cu sange in urina si dureri la urinare, m-au tratat acolo cu ampicilina intravenos, no-spa injectabil si pastilute cu progesteron pt mentinere, dar dupa cateva zile dupa ce am venit acasa, simptomele au revenit: urinari frrecvente, usturimi - mai putin sange in urina .. mama mi-a recomandat sa beau ceai de urzica si sa stau la aburi de ceai de musetel!! oare afecteaza sarcina? Offline #2 2012-01-25 11:23:45
Re: sarcina si cistitamai bine faci o urocultura cu antibiograma, sa vezi ce ai si cum se trateaza. sau ti-au facut in spital? nu de alta, dar nu cred ca trece doar cu musetel... Offline #3 2012-01-25 11:56:24
Re: sarcina si cistitate va tot supara toata sarcina Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2012-01-25 21:40:05
Re: sarcina si cistitacami, Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|