homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutor!

#1 2012-01-11 14:39:59

addelle
Membru
Inregistrat: 2012-01-11

ajutor!

Scaderea in greutate (in jur de 5 kg) , lipsa menstruatiei,probleme cu stomacul (constipatie), simtirea unor pulsatii in zona abdominala, care ar fi cauza ?

#2 2012-01-11 14:46:01

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: ajutor!

nustiu no idea. de ce nu mergi la medic?

#3 2012-01-20 23:26:09

ElenaDana
New member
Inregistrat: 2009-07-04

am si eu o nelamurire sper sa ma ajute cineva.
prietenul meu s a nascut cu ambele testicule normal pozitionate, la varsta de 14 15 ani a facut efort fizic o perioada mai lunga, dupa o perioada s a lovit in zona testicului stang, dar nu a intrat atunci inauntru, dupa o perioada a realizat ca testiculul stang nu mai era in scrot s a dus mai sus cu 2 cm daca palpezi scrotul se simte undeva sus doar putin, din cate m am interesat este in zona prepubica. Tin sa mentionez ca nu il deranjeaza decat daca apasa pe el, il are asa cam de aproximativ 20 de ani. ii este frica sa mearga la medic ca nu cumva sa fie de operat, dar de 1 an se plange ca ii amorteste piciorul stnag, e posibil sa fie de la el, sau de la faptul ca nu e operat de apendicita, are seanse sa faca copii, e vreo problema sa stea asa cu el, ce sfat n-e dati.

#4 2012-01-20 23:52:26

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

inchipuie-ti ca nu putem sa iti dam un sfat pe forum intr-un asemenea caz. o scuza ca cea pe care o sustine iubitul tau chiar mi se pare ciudata. trebuie mers la medic, macar pentru un diagnostic. e mai bine un diagnostic cert decat o banuiala periculoasa.
succes!

Ultima oara a fost editat de moksha (2012-01-21 10:34:48)

#5 2012-01-21 01:38:08

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

ElenaDana : r. al meu avea testicule flotante si pediatra mi-a spus sa am grija sa nu ramana vreo unul blocat pentru ca se poate sa nu se dezvolte normal, si in cazul in care nu e coborat trebuie operat ... acum e si difernta de varsta, caci r. al meu avea atunci aproape 2 ani
In cazul unui adult numai un medic poate decide daca e nevoie de operatie, caci daca prietenul tau se duce la doctor pentru un control nu o sa il opereze medicul cu forta, pana la urma tot el decide .
Din cate stiu poti avea copii si cu un singur testicul, asta in cazul in care cel pe care il ai functioneaza in parametri normali..

Publicitate

loading...

#6 2012-01-21 10:19:54

moksha
Hero member

da, poti sa ai un copil daca ai un singur testicul.
insa daca testiculul celalalt nu este coborat cum trebuie pot exista o gramada de probleme, dintre care cea mai grava ar fi posibilitatea malignizarii ( nu in cazul vostru elena, fiindca inteleg ca este coborat).
dar repet, nu poti sa stai de 1 an cu o problema de acest gen, sa iti mai si amorteasca piciorul stang (nu are cum sa fie de la apendicita, ar fi fost dreptul si l-ar fi durut, plus ca o apendicita care sa dureze un an e imposibil) si sa te gandesti daca e normal sau sa iti fie frica sa te opereze.
poate sa se hernieze locul respectiv si sa apara necroza, iar testicului sa devina inutilizabil pentru conceptie. pot sa apara o gramada de complicatii si chiar nu e de stat.
e de mers la medic, cat mai repede.

ps. cu tot dragul din lume, nu o lua personal, dar jur ca nu inteleg cum pacientii prefera sa discute subiecte totusi atat de delicate cu partenerul sau partenera, sa isi puna iubita sa le stoarca cosuri cu material purulent, sa le povesteasca iubitilor despre secretiile vaginale etc. in loc sa mearga la medic. ma depaseste smile

#7 2012-01-21 10:38:22

moksha
Hero member

addelle a scris:

Scaderea in greutate (in jur de 5 kg) , lipsa menstruatiei,probleme cu stomacul (constipatie), simtirea unor pulsatii in zona abdominala, care ar fi cauza ?

adelle,
iti dai seama ca intrebarile tale sunt un fel de robingo medical, adica eu iti zic 4 simptome si tu zi-mi ce am. pot sa mai cumpar un cuvant?
in orice caz, teoretic trebuie vazut daca esti insarcinata. mers la ginecolog, medicul de familie, endocrinolog, in ce ordine vrei tu.
pulsatiile in zona abdominal le simti probabil pentru ca esti slaba si iti simti aorta.
scaderea in greutate s-a petrecut in conditii de mancat normal sau nu mai ai nici pofta de mancare?
constipatia nu e o problema cu stomacul, ci cu intestinele.

mergi la medic, e cel mai bine.

succes!

#8 2012-01-26 00:55:36

ElenaDana
New member
Inregistrat: 2009-07-04

formam un cuplu totusi de ceva ani si eu consider ca nu trebuie sa avem secrete, am cerut si eu parerea pe un site pe care il apreciez si in care am incredere, nu o i-au personal stai linistit este parerea mea un cuplu formeaza un intreg si probleme au o rezolvare cand ai un sprijin si o intarire din partea cuiva.  nocry

#9 2012-01-26 09:01:37

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

ElenaDana a scris:

formam un cuplu totusi de ceva ani si eu consider ca nu trebuie sa avem secrete, am cerut si eu parerea pe un site pe care il apreciez si in care am incredere, nu o i-au personal stai linistit este parerea mea un cuplu formeaza un intreg si probleme au o rezolvare cand ai un sprijin si o intarire din partea cuiva.  nocry

ai dreptate, e bine sa ai un sprijin, intotdeauna si cu cuplul lucrurile stau asa cum zici(sau ar trebui sa stea)....insa ce zice moksha e altceva. Ar fi fost de inteles daca in urma discutiilor dintre voi ati fi mers de mina la medic, l-ai fi convins deci sa faca chestia asta ca asa e corect. Atita timp insa cit urmarea discutiilor dintre voi e aceea ca tu te gindesti ca ii poti rezolva problema intrebind pe forum, eu vad o mare problema. Cum, la fel ca si moksha nu voi reusi niciodata, in ciuda eforturilor uriase pe care le fac, sa pricep cum se face de isi imagineaza oamenii ca pot obtine raspunsuri la probleme medicale, urmare a unor ghcitori pe care le posteaza pe forum.
Rostul mersului la medic e acela ca ii da acestuia sansa sa puna intrebari ajutatoare si sa consulte persoana in suferinta, asa incit sa poata sa isi faca o idee cam ce problema ar fi. Asa ai si tu o sansa sa fi ajutat, altfel nu prea

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.