homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Spotting?!

#1 2011-09-28 22:32:37

evulsive
Membru
Inregistrat: 2011-07-19

Spotting?!

Buna seara, sunt la al 3-lea blister de anticonceptionale Yasmin si cred ca am spotting as avea cateva intrebari.
Este prima data cand am descoperit niste pete maronii pe lenjerie si am citit forumul, concluzionand ca este vorba de spotting.

Este normal?

In cel fel sunt afectata de spotting?

Pot continua sa iau aceleasi anticonceptionale (Yasmin) fiind vorba de spotting?

Doresc sa fac o pauza de 3 luni de la anticonceptionale.
Imi sugerati sa consult un doctor inainte de a reincepe (pentru a le schimba) sa iau Yasmin sau sa astept menstruatia din decembrie?

#2 2011-09-29 06:54:34

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Re: Spotting?!

de ce sa faci pauza de 3 luni cand tu esti abia la a 3 a folie? asa te dereglezi daca o luna da o luna ba, organismul abia se obisnuieste cu ele si tu nu le mai iei..se obisnuieste fara si iar ii dai..e total aiurea.
spottingul nu te afecteaza in niciun fel, pastilele le continui pana termini folia

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#3 2012-01-29 10:40:07

shumy16
New member
De la: Oradea
Inregistrat: 2012-01-24

se poate avea contact in timpul spottingului?  nustiu

"Love reminds you that nothing else matters."

#4 2012-01-29 10:52:01

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

da, daca nu va deranjeaza pe nici unul.
vezi ca ti-am raspuns dincolo; ca sa fie mai usor, poti pune toate intrebarile legate de ac la un singur topic.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.