homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Uter subseptat

#1 2012-01-29 13:23:02

olgutza26
New member
Inregistrat: 2008-08-25

uter subseptat

Buna ziua! Va scriu pentru ca am anumite nelamuriri si stiu ca m-ati putea ajuta. Acum jumatate de an am fost diagnosticata cu suspiciune de uter subseptat in urma unei echografii transvaginale. Pentru ca stiu ca este o problema ce poate ridica risc de pierdere a sarcinii, am cerut o a doua parere. La cel de-al doilea examen imagistic diagnosticul initial a fost infirmat. Problema mea este urmatoarea: am aflat de curand ca primul aparat era mult mai performant decat cel de-al doilea si drept urmare mi s-a dus toata linistea dobandita. Cum as putea afla cu siguranta daca uterul este intr-adevar subseptat sau nu?

Ultima oara a fost editat de olgutza26 (2012-02-03 13:35:47)

#2 2012-01-30 21:36:42

happy_kid
New member
Inregistrat: 2008-09-20

Re: uter subseptat

dupa parerea mea mereu trebuie sa incerci sa iti faci la mai multi medici aceleasi analize in aceeasi perioada in caz de problemeimportante, dar in acelasi timp ar trebui sa mai repeti odata analizele facute la cabinetul unde ai fost diacnosticata cu probleme  deoarece cunosc cazuri unde la acelasi medic in perioada scurta de timp sau dat rezultate diferite....poate se mai incurca analizele sau poate depinde si deperioada in care ti le faci. de aceea in caz de probleme importante este bine sa le repeti mereu si sa ceri sfatul diferitor medici.

--ce nu te doboara,te face mai puternic--

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.