homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pot fi insarcinata fara sa ejaculeze in mine?

#1 2012-01-31 21:46:19

maryella
Membru
Inregistrat: 2012-01-31

pot fi insarcinata fara sa ejaculeze in mine?

luna aceasta pe 13 sau pe 14 prietenul meu a incercat sa ma dezvirgineze neprotejat dar nu l-am lasat din cauza durerii, pe 25 m-a dezvirginat mi-a curs foarte mult sange pe data de 25, mai ales cand urinam, am facut odata pana la sfarsit protejat si dupa cateva ore am mai facut cateva minute neprotejat fara sa ejaculeze nici in mine nici afara adica nu s-a terminat, pe 26 dimineata mi-a venit ciclu prima si a doua zi mi-a curs normal dar dupa, doar cand urinam si doar cateva picaturi in timpul zilei....sa fi ramas insarcinata de la preejaculare? menstruatia luna trecuta mi-a venit pe 29 decembrie, am si chist de 5,5 cm.....mentionez ca iau pastile de slabit de putin timp si imediat dupa ce am inceput viata sexuala am inceput sa slabesc am dat 3 kg de pe 25 pana aqm

#2 2012-01-31 22:04:41

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Re: pot fi insarcinata fara sa ejaculeze in mine?

da poti ramane insarcinata daca intre primul act si cel de-al 2 lea el nu urineaza
acum clar nu ai ramas fiindca ti-a venit menstra, dar pe viitor protejeaza-te eficient.. atat de o sarcina cat si de boli. inainte de a face sex neprotejat e bine sa mergeti la medic sa va faceti analizele de depistare a unor eventuale bts-uri.

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#3 2012-01-31 22:21:49

maryella
Membru
Inregistrat: 2012-01-31

cred ca a urinat intre cele 2 contacte dar pe mine ma ingrijoreaza menstra anormala, mie de obicei imi tine 4-5 zile, nu 2 si restul zilelor picaturi.....oricum asta e invatare de minte nu mai incerc neprotejat orice s-ar intampla...

#4 2012-01-31 23:05:22

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

maryella a scris:

am facut odata pana la sfarsit protejat si dupa cateva ore am mai facut cateva minute neprotejat fara sa ejaculeze nici in mine nici afara adica nu s-a terminat, pe 26 dimineata mi-a venit ciclu prima si a doua zi mi-a curs normal dar dupa, doar cand urinam si doar cateva picaturi in timpul zilei....sa fi ramas insarcinata de la preejaculare?

e posibil. poti face un test de sarcina la 3 saptamani de la incident

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.