homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare urgenta!!!-2

#20 2007-12-25 14:06:05

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

Re: intrebare urgenta!!!

de spalat cred ca ma spal de 10 ori pe zi si nu exagerez.....ma macina la maxim chestia asta:((,vreau sa te intreb ca am citit pe ceva de genu...sa aplici iaurt natural in zona vaginului...imi poti spune ceva despre asta?e bine?are vreun efect?multumesc pt raspuns:*

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#21 2007-12-25 18:15:26

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

poti sa incerci si cu iaurt. si daca nu mai suporti incearca tratamentul pt candida(ovule gynozol + flucovim doza unica, si ii dai si partenerului o pastiluta de flucovim) de pe forum k nu are ce rau sa iti faca.
sa nu te speli in vagin, k daca e candidoza mai mult ai ajuta-o. daca faci tratamentul cu ovule respecti ce scrie pe prospect referitor la spalaturi

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#22 2007-12-25 19:25:46

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

e zic sa nu faci nici un tratament pana nu sti sigur ce ai...daca vrei incearca iaurt sau bioclin...dar lasa tratamentul medicamentos pt cand mg la medic...

happy with him...inlove with him...puss

#23 2007-12-25 19:28:30

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

bioclin recomand si eu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.