|
Nu esti logat.
Intrerupere anticonceptionale-2#20 2007-06-28 11:31:13
Re: intrerupere anticonceptionalece parere aveti referitor la ce am scris mai sus? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #21 2007-06-28 11:54:32
Re: intrerupere anticonceptionaleam parerea pe care mi-am exprimat-o dincolo unde de fapt pui cam aceeasi problema....da-l incolo de sindrom premenstrual, ce nevoie ai de el???? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #22 2007-06-28 12:07:52
Re: intrerupere anticonceptionalemultumesc frumos pt. raspuns VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #23 2007-12-25 20:18:59
Re: intrerupere anticonceptionaleam si eu o problema Offline #24 2007-12-25 20:31:29
Re: intrerupere anticonceptionaledaca inainte sa iei anticonceptionale aveai ciclul neregulat asa il vei avea si dupa ce le vei intrerupe... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|