homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Parafimoza a avut careva pana acum sau are?

#1 2012-01-31 15:33:44

toteuandrei
New member
Inregistrat: 2010-01-06

parafimoza a avut careva pana acum sau are?

Salut.. am o intrebare pt cei de pe forum pt baieti.. daca cineva a avut parafimoza pana acum si daca a tratat-o si cu ce l-a deranjat pana in momentu cand a tratat-o cu vreun unguent sau prin operatie.. .. niste raspunsuri mi-ar fi de mare folos , poate ma lamuresc si eu in mare cu problema asta..sau un id de mess pt cei ce m-ar putea lamurii cu asta ceva.. multumesc !

#2 2012-01-31 15:43:48

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

Re: parafimoza a avut careva pana acum sau are?

e bine sa mergi la medic daca suspectezi ca ai parafimoza , nu e de stat acasa. in general tratamentul chirugical e rezolvarea nu unguentele. sanatate multa!

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-01-31 15:43:59)

What doesn't kill me, makes me stronger

#3 2012-02-01 23:49:18

toteuandrei
New member
Inregistrat: 2010-01-06

Re: parafimoza a avut careva pana acum sau are?

da.. cu sigurantza o sa ma duc .. dar vroiam sa mai stiu pareri de la cei care au mai avut sau care stiu cat de cat despre asta .. de-asta nu ma simt excitat in timpul actului sexual si de-asta nici nu pot ejacula in ea .. only with my hand cesafac sper ca odata ce ma duc va venii si rezolvarea acestor probleme.. multzumesc.

Ultima oara a fost editat de toteuandrei (2012-02-01 23:49:50)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.