homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Importanta orei fixe la administrarea anticonceptionalelor!!!

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Importanta orei fixe la administrarea anticonceptionalelor!!!

#1 2012-02-02 21:01:31

Consuela15
Membru
Inregistrat: 2011-11-09

Importanta orei fixe la administrarea anticonceptionalelor!!!

Buna seara,
Am fost la medic luna trecuta si mi-a recomandat Yasmin pentru reglarea ciclului.Am luat timp de o luna de zile,acum sunt in perioada de pauza,dar nu am respectat tot timpul ora.Eu le iau la 19:00, dar am mai intarziat cate jumatate de ora sau o ora,mai mult nu.Exista riscul sa nu isi faca efectul? Menstruatia poate aparea in orice zi din cele 7 de pauza? Daca aceasta totusi nu apare, exista riscul de a fi insarcinata? Mentionez ca pe perioada cate le-am luat,am avut contacte sexuale neprotejate cu prietenul din a 10-a zi de administrare.

#2 2012-02-02 21:21:32

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: Importanta orei fixe la administrarea anticonceptionalelor!!!

nu, nu se intampla nimic daca nu iei mereu la ore fixe. mai mult de 12 ore sa nu intarzii. da, menstruatia poate aparea in oricare din cele 7 zile de pauza. nu exista niciun risc de sarcina, stai linistita smile

bebe V., soarele si luna

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Importanta orei fixe la administrarea anticonceptionalelor!!!

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.