|
Nu esti logat.
Bioclin actigel-5#77 2010-01-03 01:14:04
Re: bioclin actigelBuna. De fiecare data cand am contacte sexuale dupa o perioada de pauza, am mancarimi si ma doare vaginul. E din cauza ca facem pauza cateva luni dupa care intr-o peroada relativ scurta 'ne facem de cap cam des'? Come play my game. Offline #78 2010-01-03 11:53:31
Re: bioclin actigelzic intai sa excluzi o posibila infectie. sa nu ai vreo candidoza usoara care se activeaza la contact sexual Offline #79 2010-01-06 14:54:51
Re: bioclin actigelCum pot sa aflu daca am o candidoza care se activeaza usor doar cand am contacte? Ar trebui sa merg sa fac o analiza exact atunci? Eu am avut cam acum un an candidoza, si parca simptomele ar fi fost aceleasi..am avut usoare mancarimi si ma simteam imflamata. E vreo problema daca as folosi Bioclin fara sa imi fac analizele? Nu prea am cand sa le fac. Come play my game. Offline #81 2012-02-02 20:38:18
Re: bioclin actigelin seara asta am fost la cabinetul de planning pt a mi se recolta secretie pt papanicolau. i-am spus doctoritei ca simt un disconfort in vagin, dar a spus ca totul arata f bine si nu crede ca am ceva(se asteapta ca si papanicolau sa iasa bine), totusi mi-a recomandat sa imi pun 2-3 zile antigel ca ma ajuta sa scap de disconfort si ajuta si flora. este ok daca aplic acest antigel? pot avea contacte in timpul "tratamentului"? iubesc si sunt iubita Offline Publicitateloading...
#82 2012-02-02 20:53:18
Re: bioclin actigelpoti avea contacte, nu e problema. Offline #83 2012-02-02 21:00:14
Re: bioclin actigeldoctorita mi-a spus ca nu trebuie sa astept rezultatul de la papanicolau, sa imi pun oricum pt ca imi face bine, nu are ce sa imi faca rau. de asta nu stiu ce sa fac... iubesc si sunt iubita Offline #84 2012-02-02 21:03:33
Re: bioclin actigelaaa... nu asta am vrut sa spun. Offline #85 2012-02-02 21:31:17
Re: bioclin actigelaha, am inteles. atunci o sa il cumpar si o sa il folosesc, iar daca la papanicolau iese ceva in neregula bineinteles ca o sa tratez. in 2 saptamani o sa am rezultatul. iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|