homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog ajutati-ma.

#1 2012-02-04 18:56:42

iulianaab
Membru
Inregistrat: 2012-02-04

Va rog ajutati-ma.

Este prima oara cand va scriu si va rog sa ma primiti si pe mine in comunitatea vostra.
Problema mea este urmatoarea:
Mi s-a modificat ciclul. Inainte venea in fiecare luna fara probleme cum imi venea decand ma stiu, Luna trecuta a venit mai devreme cu 8 zile decat il asteptam in cantitate f mica , absorbantul zilnic era suficient, il schimbat dar ca sa fie curat nu pentru ca se umplea. Au trecut aproape 2 sapt  si nu se oprea, am mers la medic pentru control si eco. Absolut nimik schimbat fata de nov cand am avut ultimul control.Totul este bine. Mi-a dat pliculete de calciu care contineau si vitamina K si dupa 3 zile s-a oprit. Tot la indicatia dr. am luat si 10 zile orgametril, din a 16-a zi. In ziua cand trebuia sa iau ultimul orgametril au apartut niste pete maronii apoi am vazut pe absorbantul zilnic doar niste pete de culoarea caramelului. Sunt f mici , cantitate f mica si f rare. Au aparut pe 1 si azi suntem in 4 si tot apar. Azi este a 3a zi fara orgametril.
Ma sperie aceste pete, nu le-am avut niciodata. Pe prospectul orgametrilului scrie ca menstruatia ar tb sa apara dupa 3 zile de la oprirea lui, inca mai astept.
Luna aceasta tb sa iau iar 10 orgam din ziua 16. De cand numar zilele?
Va rog ajutati-ma pt ca sunt f speriata, mai ales ca din aprilie am vrea sa mai incercam sa avem bebe, dupa ce in aug am pierdut a 2a sarcina.

#2 2012-02-04 18:58:47

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Va rog ajutati-ma.

iulianaab ai warn pt postare multipla; ai rabdare sa-ti raspunda cineva la topicul unde ai intrebat initial, adica aici:
http://forum.anticonceptionale.ro/t3673 … -----.html

topic inchis,

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.