|
Nu esti logat.
Ce pot sa am si daca tratamentul este ptr rezultatele care au iesit?Pagini: 1
#1 2012-02-06 16:41:58
Ce pot sa am si daca tratamentul este ptr rezultatele care au iesit?Buna ziua.Am 27 de ani si sunt casatorita.Eu impreuna cu sotul meu am hotarat sa facem un copil ,dar inainte de asta vreau sa spun ca am niste scurgeri de 4 ani de zile foarte urate.Timp de 2 ani de zile am fost la tot felu de medici si mi-au facut tot felu de tratamente dupa fiecare rezultat,dar in zadar(nici una nu dadea un rezultat desi luam tratamentele dupa antibiograma).Apoi timp de un an am facut pauza spunand ca ar trebui sa mai fac o pauza ca atatea tratamente cu atatea ovule si antibiotice corpul nu mai respira si eram imuna de acum la orice fel de tratament.Anul asta am fost la medic si i-am spus de hotararea mea,dar mi-a spus ca ptr a ramane gravida tre sa-mi faca fcd-ul si sami ia o secretie de pe colsa vada exact despre ce e vorba.Dupa cateva zile mi-a venit rezultatele,care sunt urmatoarele:celule exocervicale,superficiale si intermediare.Metaplazie scuamoasa,celule endocervicale.Se identifica 3 celule multinucleatecu nuclei dens distribuiti.Exudat inflamator cu PMN ,bacili.Aspect inflamator ,flora bacilara.Posibila infectie herpetica. Foarte numeroase PMN,frecvente epitelii conglobate cu membrana distrusa si deformate,abundenta flora:bacili,cocobacili si coci in diplo. Mi-a dat si un tratament cu niste ovule (ptr 10 zile)preparate in farmacie :amoxicilina-2g,stamicin-1g,mmc sau mhc-1g,anestezino-2g,vita si vit e si inca ceva de genu butin sau cam asa ceva(cred ca e scris corect ca nu prea inteleg).Pur si simplu mi-a lasat tratamentu si rezultatele la asistenta fara sa-mi zica sau sa scrie nimik altceva ,cand ma duc la urmatorul control daca ma spal sau nu inainte .Eu oricum am inceput tratamentu si in afara de spalaturi extern seara nu fac nimik altceva de a introduce ovulul.Imi puteti spune exact despre ce e vb in rezultate si daca ma pot trata?Pt ca timp de 2 ani de zile cat am fost la dr mi-a iesit ba candidoza,ba escherecia coli si mi se dadea tratamente in functie de ce-mi iesea.Rezultatul asta m-a cam speriat ca am citit cu nu se poate vindeca de infectie herpetica,si asta ma ingrozeste de unde am luat aceasta infectie.E ceva ciudat sa se ajunga de la e.coli la infectie herpetica????Cam dubios.Multumesc. Offline #2 2012-02-06 16:53:50
Re: Ce pot sa am si daca tratamentul este ptr rezultatele care au iesit?culturi ai facut ? ca in ele ar rezulta exact ce ai si pe baza antibiogramei ar fi trebuit sa primesti antibiotic daca era cazul Offline #3 2012-02-06 18:49:24
Re: Ce pot sa am si daca tratamentul este ptr rezultatele care au iesit?Dr mi-a spus ca mi-a luat culturi de secretie dar asta e singurul rezultat .Prea mult interes nu mi-a dat ,mi-am dat seama cand i-am zis ca am scurgeri de 4 ani iar el cand m-a consultat a zis e da ce e asa de anormala scurgerea care o ai? Offline #4 2012-02-06 18:52:55
Re: Ce pot sa am si daca tratamentul este ptr rezultatele care au iesit?la culturi se vede ce sunt cocii, cocobacilii si diplococii aia, ca sa stii exact ce ai, astea sunt denumiri generice Offline #5 2012-02-06 19:16:34
Re: Ce pot sa am si daca tratamentul este ptr rezultatele care au iesit?Eu am si terminat tratamentu ,aseara a fost ultimul ovul.In comparatie cu celelalte tratamente cu asta nu am avut mancarimi nici arsuri,dar acu se va vedea efectu. Offline Publicitateloading...
#6 2012-02-06 19:19:20
Re: Ce pot sa am si daca tratamentul este ptr rezultatele care au iesit?nu erau... cum sa zic... grunjoase ? ale mele contin efectiv pastile de antibiotic pisate si am facut rani de la ele... dar poate antibioticul tau era pulbere Offline #7 2012-02-06 19:26:26
Re: Ce pot sa am si daca tratamentul este ptr rezultatele care au iesit?erau un fel de bilute.de la farmacie mi-a zis sa le tin la temperatura camerei.....nu mi s-au parut grunjoase......acu depinde din ce sunt facute ale tale ca presupun compozitiile nu sunt la fel Offline #8 2012-02-06 19:28:49
Re: Ce pot sa am si daca tratamentul este ptr rezultatele care au iesit?mersi mult Offline #9 2012-02-06 19:34:02
Re: Ce pot sa am si daca tratamentul este ptr rezultatele care au iesit?ms mult...bafta si tie Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|