homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Metroanexita

#1 2012-01-29 12:07:09

issabel
New member
Inregistrat: 2010-05-23

Metroanexita

Dupa Craciun am inceput sa am f rar intepaturi la ovare , asa ca am banuit ca am racit iar dupa revelion am dat fuga la doctor.Nu a observat nimic asa ca mi-a dat in continuare tratament cu AC pt chistul de 18 mm de la ovarul drept.

Dupa inca vreo 2 sapt durerile s-au intensificat si m-am dus cu trimitere la o doctorita din policlinca pentru studenti Iasi  skitarg mare greseala!!!!!abia daca m-a consultat acolo si mi-a zis ca am racit dar nu e deloc grav nici nu mi-ar da antibiotice ci doar niste antiinflamatoare.

Am mai stat 2 zile timp in care durerile s-au intensificat atat de tare incat m-am speriat si am mers la alta doctorita care mi-a spus ca s-a inflamat ovarele f tare , ca am o 'boalfa'pe partea dreapta si mi-a dat antibiotic Tavanic, ibuprofen 400,urisan, si mi-a mai zis sa iau antibiotice si la prima menstra,si la a2-a.

E a 2-a zi de tratament si in continuare ma simt f rau...nu stiu ce sa mai fac unde sa mai merg:((
Mi-e frica ca nu trece asa ma dor incontinuu de imi vine sa le scot sunt disperata si mi-e ciuda ca am luat-o din timp si am mers la atatia medici incompetenti si din cauza lor risc sa am consecinte grave!!!!!grater(

S-a mai confruntat cineva cu metroanexita?V-a trecut cu antibiotice?va rog raspundeti nu mai pot de ingrijorare din cauza ca durerile nu trec, si nu stiu cum sa mai actionez!grater

#2 2012-01-29 12:30:55

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Metroanexita

trebuie sa ai putina rabdare sa-si faca efectul tratamentul, eu as fi facut si o ecografie sa fiu sigura ca e vorba de anexita
numai pe dreapta te doare ? apendice mai ai ? ai si alte simptome (greata, diaree)?

#3 2012-01-29 17:33:54

issabel
New member

Mi-a facut si ecografie.Usturimi ale ovarelor , senzatie de arsura la nivelul ovarelor si uterului...

#4 2012-02-07 11:27:37

alisa_005
New member
Inregistrat: 2012-01-11

aceasi problema am avut o si eu..si am fost la 2 controale si mi a zis k am racit..mi a dat tot un antiinflamator si mi a trecut pe moment sa dupa o sapt iar au inceput durerile .ma doare in partea drapta jos atat ..si park si spatele cate odata tot acolo in dreapta...treb sa fac un ecograf sapt asta k nu am facut...se poate sa fie cva grav?

#5 2012-02-07 14:39:53

issabel
New member

am fost la 3 medici diferiti ,am facut tratament cu antibiotice ,m-am simtit bine 2 zile, dupa care durerile si senzatia de arsura au revenit...nu stiu ce sa mai fac!!
maine sunt iar programata la doctor, sute de ron cheltuite degeaba si mi-e frica ca boala sa nu se cronicizeze pentru ca e foarte periculoasa,cauzeaza infertilitate....
sunt foarte revoltata pentru ca am mers din prima zi in care am avut minimul de disconfort dar doctorita nu a fost capabila sa depisteze si boala a avansat iar acum nu mai stiu cum sa scap de ea,sunt disperata!
mai dati raspunsuri fetelor, am nevoie de ajutorul vostru...sad

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.